Stigao u klub

Zrinjski potvrdio angažman Staniše Mandića

''Nisam puno razmišljao kad se pojavila opcija dolaska u Zrinjski, jer se ipak radi o najboljem klubu u BiH koji se svake sezone bori za prvaka'', rekao je Mandić.
Sport / Nogomet | 20. 02. 2019. u 11:34 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

HŠK Zrinjski službeno je potvrdio angažman Staniše Mandića, 24-godišnjeg krilnog igrača koji u mostarski klub dolazi na jednogodišnju posudbu iz norveškog Sogndala s pravom otkupa ugovora. 

''Nisam puno razmišljao kad se pojavila opcija dolaska u Zrinjski, jer se ipak radi o najboljem klubu u BiH koji se svake sezone bori za prvaka. U Mostar sam došao s velikim očekivanjima, ali i jako pozitivnim osjećajem, jer mislim da je Zrinjski pravi klub za mene u ovom trenutku. Želim se zahvaliti ljudima iz kluba na ukazanom povjerenju, a sada je na meni da to povjerenje opravdam na pravi način'', rekao je Mandić.

Mandić je profesionalnu karijeru počeo u Čukaričkom, odakle je 2017. godine otišao u Norvešku. 

S reprezentacijom Srbije Mandić je 2015. godine osvojio U-20 Svjetsko prvenstvo na novom Zelandu, a bio je strijelac u finalnom susretu protiv Brazila (2:1). 

Uskoro nakon toga, s obzirom da je rođen u Kotoru, odlučio je igrati za reprezentaciju Crne Gore za koju je nastupio u četiri utakmice.

Kopirati
Drag cursor here to close