Pobijeđen izravni konkurent

Žižović: Kakve smo probleme imali, ovi bodovi znače i više!

Zrinjski je pobijedio Borac s 2:1 u utakmici u kojoj su svi golovi pali u prvom dijelu.
Sport / Nogomet | 21. 11. 2020. u 20:29 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Plemići su poveli zahvaljujući katastrofalnoj pogrešci vratara gostiju Pavlovića, a drugi iz jedanaesterca. Trener Borca Vlado Jagodić smatra da je penal dosuđen prestrogo.
 
 
"Rijetko kada o tome pričam, ali olako je sviran kazneni udarac u prvom poluvremenu. U drugom poluvremenu je bilo nekih situacija za koje ću pričekati da vidim snimku, a koje su mogle biti u našu korist. Zrinjski je, ponavljam, iskoristio našu smušenost na početku. Ako nismo dominantniji, bar smo bili ravnopravni u drugom poluvremenu sa stalnim pritiskom na protivnika. Imamo dobre izvođače slobodnih udaraca, a nismo dobili nijedan udarac u opasnoj zoni", kazao je Jagodić poslije utakmice.
 
Njegovu izjavu načuo je i trener Zrinjskog Mladen Žižović, kazavši kako je pobjeda Zrinjskog apsolutno zaslužena.
 
"Nadigrali smo Borac u tehničkim i taktičkim segmentima igre. Bili smo raspoloženi, pogotovo u prvom poluvremenu i bilo je to naše najbolje poluvrijeme. Potpuno smo dominirali u svim segmentima nogometne igre. Borac je jednom prešao centar i vratio se u utakmicu. U drugom poluvremenu imali smo tri ili četiri velike prilike, ali je njihov vratar bio odličan", kazao je Žižović, dodavši kako je uoči utakmice imao ogromnih problema.

"Nismo mogli računati na Filipovića, Govedaricu, Jakovljevića... Barbarić se ozlijedio u utakmici, Zlomislić je igrao pod injekcijama, Tičinović rovit, a Mašić i Ivančić preležali koronu. Ova pobjeda vrijedi puno, jer je protiv izravnog konkurenta koji ne da ima ambicije za Europu, nego za naslov prvaka", zaključio je Žižović.
Kopirati
Drag cursor here to close