Više željeli pobjedu

Žižović: Bilbija s jednim treningom zabio tri gola

Nakon što je propustio tri utakmice jer je zbog korone bio u samoizolaciji, Mladen Žižović ponovno je vodio Zrinjski.
Sport / Nogomet | 31. 10. 2020. u 20:15 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pod njegovim vodstvom Zrinjski je slavio u ovom netipičnom derbiju (3:1), s puno golova i još više prilika.

“Posve zaslužena pobjeda i sigurno jedna od najslađih. Znam koliko znače derbiji svima, od igrača do navijača. Imali smo pregršt motiva, počevši od one prve utakmice u Vrapčićima i poraza za koji smo se htjeli revanširati. To smo napravili u korektnoj igri, ali znali smo što želimo i do cilja smo došli planski i organizirano”, kazao je Žižović poslije utakmice.

Zrinjski je bio pod ogromnim pritiskom rezultata, ali ga je uspio nadvladati. Žižović kaže da zbog toga igra Zrinjskog nije bila lijepa, ali to ga nije ni zanimalo.

“Imao je Velež problema s kadrom, ali imali smo i mi, od stručnog stožera do rovitih igrača. Bilbija je s jednim treningom i jednom nogom zabio tri gola. Zato mi je drago zbog svlačionice, jer više smo željeli pobjedu nego Velež”, dodao je Žižović.

Virus itekako postoji

Šef struke Zrinjskog govorio je i o koronavirusu, pošasti koja je zadesila i njega i njegov stručni stožer, zbog čega su bili 15 dana izvan ekipe.

“Samo ću reći da teorije zavjere nisu istinite, virus itekako postoji. Mi smo se jako pazili, možda smo se probali paziti više nego drugi, ali džaba, i nas je uhvatilo. Jednostavno, nema pravila i zato treba animirati javnost, ova stvar nije bezazlena”.  

 

Kopirati
Drag cursor here to close