6-2-5

Vukasa u Zrinjskom mijenja bivši izbornik Kuvajta?

Vodeće Sarajevo već ima sedam bodova prednosti, a Zrinjski je od potencijalnih devet, u posljednja tri kola osvojio tek bod.
Sport / Nogomet | 20. 10. 2019. u 12:36 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zrinjski je u 13. kolu poražen od gradskog rivala Veleža s 1:0 i sada je pao na šesto mjesto s 20 bodova.

Vodeće Sarajevo već ima sedam bodova prednosti, a Zrinjski je od potencijalnih devet, u posljednja tri kola osvojio tek bod.

Sve je to, jasno, neprihvatljivo za klub kakav je Zrinjski i žestok udarac na ambicije i ciljeve Plemića u ovoj sezoni, pa je izvjesna promjena na klupi.

Hari Vukas je navodno blizu otkazu, a prema informacijama SportSport.ba njegov nasljednik mogao bi biti Romeo Jozak, 47-godišnjak koji je ranije radio kao pomoćni trener u Dinamu, bio je i trener Osijeka, a 2017. godine je imenovan za sportskog direktora Dinama, no tu je ostao samo četiri mjeseca. Bio je i u Legiji iz Varšave gdje je radio kao menadžer.

Veležu fešta, Zrinjskom brige

Nogometaši Veleža pobijedili su Zrinjski u jednom od najzanimljivijih dvoboja 13. kola Premijer lige BiH. Velež je na svom terenu svladao gradskog rivala s 1:0, a jedini pogodak na tom meču postigao je Zvonić u 86. minuti. "Velika pobjeda. Najavljivao sam da ćemo ići na pobjedu, tako smo se i postavili.

Posljednji angažman imao je u reprezentaciji Kuvajta, a otkaz je dobio zbog kritiziranja nogometnog saveza jer nije osigurao adekvatne uvjete za treniranje.

''Nemamo teren za treniranje. Imamo teren, ali to je livada. Znate li što je livada?'', govorio je tada Jozak, nakon čega je dobio otkaz.

Mostarci u narednom kolu dočekuju Željezničar što će biti novi težak izazov za novog-starog trenera na klupi pod Bijelim brijegom.

Kopirati
Drag cursor here to close