Zrinjski upao u krizu

Slišković: Ruku na srce, nismo ni zaslužili ništa više od poraza

''Baka'' je priznao da je Sarajevo bilo bolja momčad te je istaknuo da je cilj vratiti Zrinjski na pobjedničke staze posebice jer ih u sljedećem kolu očekuje hercegovački derbi
Sport / Nogomet | 22. 10. 2017. u 08:57 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Aktualni prvak BiH i lider na ljestvici Zrinjski u rezultatskoj je krizi nakon što je u posljednja dva kola na domaćem terenu uspio osvojiti samo jedan bod.

U 11. kolu ''Plemići'' su odigrali 0:0 s Borcem, a u derbiju 12. kola doživjeli su šokantan poraz od Sarajeva 1:3.

''Ispostavilo se da nismo najuvjerljiviji domaćin nakon Borca i Sarajeva. Upali smo u krizu, rezultati nisu zadovojavajući. Ruku na srce, mi nismo ni zaslužili ništa više od poraza večeras. Čestitam Sarajevu na pobjedi u ovom susretu'', izjavio je nakon utakmice trener Zrinjskog Blaž Slišković.

''Baka'' je priznao da su gosti bili bolja momčad te je istaknuo da je cilj vratiti momčad na pobjedničke staze posebice jer ih u sljedećem kolu očekuje hercegovački derbi na Pecari gdje idu Širokom Brijegu koji se podignuo u formi i zabilježio dvije uzastopne gostujuće pobjede.

"Moramo poraditi na mnogim stvarima. Ja nisam bespotrebno upozoravao i kad smo pobjeđivali, da neke stvari ne idu. Sada nam se to osvećuje. Ipak, u Široki idemo pobijediti, ali znamo da će biti teško, jer Široki ima velike ambicije. Ekipu moramo vratiti na pravi put", zaključio je Slišković.

Rezultati by SofaScore
Kopirati
Drag cursor here to close