Sudačke odluke

Baka o Savezu: To su neradnici kojima rastu stomaci jer samo jedu

"Neka me suspendiraju 100 godina. Ja sam za njih Bog i po imenu i po onom što doprinosim nogometu. Dosta više ovoga", završio je izlaganje ljutiti Blaž Slišković.
Sport / Nogomet | 17. 03. 2018. u 17:28 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Izuzetno ljut je nakon derbija Zrinjskog i Željezničara (3:3) bio trener 'Plemića' Blaž Slišković.

Prozvao je nakon utakmice Slišković krovnu kuću bh. nogometa i sudačku organizaciju. Derbi je samo kratko komentirao.

"Svako na svoj način vidi meč. Mi smo bili opasniji u prvom poluvremenu, Željo nam je prolazio kroz sredinu, igrali su kvalitetno. Dali su dva gola, ali nisu imali ozbiljne šanse. Daleko od toga da nisu imali zasluženo vodstvo, ali neriješeno je na kraju realan rezultat", istaknuo je Slišković, a zatim je komentirao suđenje.

"Kod mojih igrača je proradio inat zahvaljujući nekim odlukama "svemiraca". Ja ću opet pojesti neku stvar. Usporedit ćemo ovaj penal u odnosu na prekršaj na Bilbiji protiv GOŠK-a. Ne može tebi kao glavnom sudiji, pomoćnik donositi odluku. I jedan i drugi trebaju da odgovaraju za ovo što su napravili. Nije to Želji donijelo bodove, hvala Bogu da nije. Da je ostalo 0:2, tako bi i ostalo vjerojatno do kraja, ali kod 0:3 proradio je i inat. Zaslužili smo neriješeno zbog volje, želje i truda", rekao je Baka, te je dodao:

"Opet ljudi moji. Dok god se odluke budu donosile izvan terena, bh. nogomet će otići u sto nekih stvari. Mi se borimo ovdje, tražimo od igrača kvalitetu, želimo napredak, a netko to svojim odlukama anulira, a oni su k'o fol za neki napredak. Koji napredak? Prozivam NSBiH i sudačku organizaciju jer oni ne žele napredak. Dok god je ovakvih odluka koje nisu sudačke i kvalitetne. Kad budem išao na Grbavicu i da imam 50-50 suđenje, koje i oni očekuju ovdje, onda ću nogomet smatrati kvalitetnim. Neka me suspendiraju 100 godina. Ja sam za njih Bog i po imenu i po onom što doprinosim nogometu. Dosta više ovoga. To su neradnici, samo da im je jesti i stomaci im samo rastu. Fuj. Odoh dok nisam još šta rekao", završio je izlaganje ljutiti Slišković.

"Po ovakvom terenu jako lijep meč, kvalitetne akcije i uživanje za gledatelje. Derbi je opravdao očekivanja. Željo i dalje ima dva boda prednosti mi ćemo to pokušati da stignemo. Još ništa nije gotovo", rekao je Baka prije press-konferencije za BHT.

Kopirati
Drag cursor here to close