Pomoć djeci s posebnim potrebama

Novo finale Liverpoola, nova humanitarna akcija!

"Nikad ne odustaj" tako je moto i ovog finala i ovogodišnje humanitarne akcije čiji kompletan prihod će ići kao prilog za djecu s posebnim potrebama.
Sport / Nogomet | 27. 05. 2019. u 08:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Baš kao i prošle godine, kada je Liverpool igrao finale Lige prvaka protiv Real Madrida, i ove godine, kada Redsi igraju novo finale, kupnjom prigodnih majica u Shankly's Pubu pomažete humanitarnu akciju.

Vjerojatno se sjećate - prošle godine klub navijača Liverpoola u Mostaru i Shankly's Pub, omiljeno mjesto, bolje reći - baza navijača i simpatizera ovog kluba. Došli su na ideju uveličati uspjeh Redsa i finalnu utakmicu u Kijevu, tiskanjem posebne edicije majica s motivima Liverpoolovih navijačkih pjesama, a sav prihod išao je za pomoć obiteljima lošeg materijalnog stanja. Majice su naprosto razgrabljene, a osam obitelji dobilo je prijeko potrebnu pomoć u novcu.

Jedino je nedostajao uspjeh Liverpoola u finalu da ova sjajna priča bude savršena!

Ovo ljeto nosi se ''Never Give Up''!

No, nova godina – novo finale i nova nada u uspjeh Crvenih! I, naravno, nova humanitarna akcija povodom još jednog finalnog okršaja kojeg će Liverpool igrati u Ligi prvaka – ove subote, 1.6. u Madridu, protiv Tottenhama. Dakle, i ovaj put imate priliku sudjelovati u humanitarnoj akciji kupnjom majica koje su već otiskane i od danas (ponedjeljak, 27.5.) od 14 sati kreću u prodaju u Shankly's Pubu.

Organizatori su ovaj put nadmašili sami sebe i otisnuli crvene i crne majice sa atraktivnim glavnim motivom „Never Give Up“, što je, sigurno ćete se sjetiti, identičan natpis kao na majici koju je na tribinama Ainfielda nosio Mo Salah, koji je u nemogućnosto zaigrati u uzvratu protiv Barcelone na taj način bodrio svoje suigrače.

"Nikad ne odustaj" tako je moto i ovog finala i ovogodišnje humanitarne akcije čiji kompletan prihod će ići kao prilog za djecu s posebnim potrebama. Majice po cijeni od 18 KM, napisali smo već, mogu se kupiti na licu mjesta, u Shankly's Pubu, a putem Facebook stranice puba majice se mogu naručiti unutar Bosne i Hercegovine, uz plaćanje dostave od 7KM.

Bogata humanitarna tombola na dan utakmice

Zahvaljujući iskustvu od prošle godine kada se tražila majica više i kada je tiraž morao biti dotiskivan, ove godine otisnuto je puno više majica, pa ne treba predbilježba. Majica će, obećavaju organizatori, biti dovoljno u svim veličinama – S, M, L, XL, XXL i XXXL!

Dodajmo i to da će Shankly's Pub i ove godine organizirati gledanje finalne utakmice, uz prigodnu tombolu s bogatim nagradama koje su osigurali sponzori i prijatelji puba, čiji prihod će također ići djeci s posebnim potrebama. Za razliku od broja majica, broj sjedaćih mjesta i stolova u Shankly's Pubu je ograničen, pa bi rezervaciju trebali učiniti na vrijeme. Za sve informacije pratite Facebook stranicu Shankly's Puba.

Kopirati
Drag cursor here to close