Na noge Veležu

Jagodić: Gostovanje u Mostaru prilika da pokažemo potencijal protiv najboljih

''Gostovanje u Mostaru moramo promatrati kao priliku da pokažemo potencijal protiv najboljih. Konstantno ponavljam mladim igračima kako su to utakmice u kojima trebaju svima pokazati koliko vrijede'', rekao je šef stručnog stožera Vlado Jagodić
Sport / Nogomet | 14. 03. 2019. u 13:25 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Bljesak.info / Vlado Jagodić

Nogometaši  bihaćkog Jedinstva predstojećeg vikenda gostuju u Mostaru kod Veleža. Šef stručnog stožera Vlado Jagodić i mladi prvotimci ističu veliko poštovanje za trenutnog lidera Prve lige Federacije BiH, ali najavljuju hrabar pristup i maksimalni angažman.

''Nismo dobro startali u proljetnom dijelu prvenstva, što je bilo i očekivano s obzirom na brojne probleme u klubu. Zato nam utakmica s najozbiljnijim kandidatom za plasman u elitni natjecateljski rang mora biti dovoljna motivacija, jer najmlađi igrački roster u ligi ne može puno toga izgubiti. Gostovanje u Mostaru moramo promatrati kao priliku da pokažemo potencijal protiv najboljih. Konstantno ponavljam mladim igračima kako su to utakmice u kojima trebaju svima pokazati koliko vrijede'', rekao je šef stručnog stožera Vlado Jagodić.

Dodao je kako će tim iz grada na Uni ovog vikenda biti oslabljen neigranjem ozlijeđenih Zečevića i Ajdinovića. Tako će Jedinstvo u Mostaru vjerojatno nastupiti sa čak 11 nogometaša mlađih od 21 godine koji će, kako su naglasili, nedostatak iskustva pokušati nadoknaditi hrabrim pristupom i discipliniranim poštivanjem taktičkih zamisli.

''Svjesni smo našeg neiskustva i neuigranosti, ali igrat ćemo bez straha i pokušati realizirati sve taktičke zamisli. Čekat ćemo našu priliku, možda nam se i ukaže. Učinit ćemo sve da obradujemo naše navijače i da se na taj način iskupimo za neočekivani poraz protiv Čapljine'', rekao je prvotimac bihaćkih "crveno – bijelih" Amira Remića.

Jedinstvo u ogled s Veležom ulazi sa četvrte pozicije na tablici s 29 osvojenih bodova, čak 13 manje od ove sezone neprikosnovenih Mostaraca.

Kopirati
Drag cursor here to close