Isprati gorku pilulu

Ivanković: Neću dozvoliti da se ponovi ono što je bilo u subotu!

Drugi put u samo nekoliko dana nogometaši Zrinjskog moraju na put u Sarajevo
Sport / Nogomet | 27. 10. 2020. u 14:05 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Onaj prvi put donio je težak poraz od Olimpika (0:3), pa se u mostarskom klubu nadaju da će novi izlet biti ugodniji. Radi se gostovanju kod Željezničara, u zaostaloj utakmici 6. kola Premijer lige.

“Nakon neočekivano visokog poraza i velikog kiksa protiv Olimpika, gdje ne samo da smo izgubili bodove, nego smo doveli u pitanje cijelu sezonu, pod upitnik doveli čak i Europu, sada nas čeka još teže gostovanje. Onakvih 90 minuta se ne može ponoviti. Igrači su svjesni da moraju biti maksimalno koncentrirani svih 90 minuta”, kaže Mario Ivanković.

Trener kadetske momčadi vodit će prvi sastav i u ovoj utakmici, budući da su treneri prve momčadi u samoizolaciji do petka. 

“Bez obzira što mi ovdje radimo posao naših trenera prvog sastava, ovaj poraz od Olimpika piše se meni. Neću dozvoliti da se tako nešto ponovi sutra. Važnost utakmice je ogromna jer mi više nemamo pravo na kiks. Ako mislimo nešto napraviti ozbiljno u prvenstvu, onda moramo ići na pobjedu u svakoj utakmici. Samo dobar rezultat na Grbavici može isprati gorku pilulu koju smo progutali u subotu”, dodao je Ivanković.

Treneri će opet biti “zamjenski”, a pitanje je tko će na teren, jer situacija s Covid-19 mijenja se iz dana u dan. U svakom slučaju, zbog crvenog kartona na Otoci neće moći nastupiti prvi vratar Ivan Brkić, a u sastav se vraća Slobodan Jakovljević.

“Nemamo još sastav, ne znamo ni tko će biti na klupi, a kamoli u prvih 11. Imamo zadnji trening i vidjet ćemo s čim raspolažemo, ali imamo širok kadar, igrat će samo oni koji pokažu karakter i pristup, jer samo pravim pristupom možemo do rezultata”, zaključio je Ivanković.

Utakmica između Željezničara i Zrinjskog igra se u srijedu u 16 i 30.

Kopirati
Drag cursor here to close