Debitantski nastup Brazilca i 'Šveđanina'

GOŠK testira Rođene

U teretani gdje se radilo na podizanju fizičke spreme, odnosno pokrivenim terenima tzv balonima.
Sport / Nogomet | 18. 01. 2019. u 17:48 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Devet dana priprema je iza vodećeg sastava Prve lige FBiH, Veleža. Zbog loših vremenskih uvjeta, problema sa zaleđenim terenima dobrim dijelom ekipa je bila prisiljena raditi u zatvorenim prostorima. U teretani gdje se radilo na podizanju fizičke spreme, odnosno pokrivenim terenima tzv balonima.

Desetog dana priprema najavljena je i prva kontrolna utakmica protiv GOŠK-a, premijerligaša iz Gabele koji je svoju polusezonu zaključio na jedanaestom mjestu na ljestvici.

To će biti prilika i za debitantski nastup nove akvizicije, Uire de Oliveire Marquesa.  Brazilac je za Velež potpisao početkom tjedna na šest mjeseci uz mogućnost produženja ugovora na dvije godine i igra na poziciji stopera. Pored Marquesa, protiv Goška bismo mogli određeni broj igrača koji se nalazi na probi. Između ostalih tu su Alaedin Varatanović i Mirsad Nukić.

Nekadašnji junior Sarajeva, Varatanović u Mostar je stigao iz Švedske, točnije niželigaša IFK Amala. Nukić je svoj prvi kontakt s ekipom Veleža ostvario još 2016. godine. Njegov klub je bio Radnički iz Lukavca, a Nukić nije imao sreće da zaigra za prvu ekipu s obzirom na tešku ozljedu. Velež se nakon toga nije odrekao usluga ovog igrača koji se opravio i koji je prošle sezone baš u ovo vrijeme probao da izbori svoje mjesto u ekipi. Nije uspio, ali ima novu priliku.

Kopirati
Drag cursor here to close