Najbolji od najboljih

Super turnir u Mostaru: Sedamnaest ekipa u borbi za 5.000 KM i titulu najboljih u Hercegovini

Prvog dana turnira (18.9.) od 18 sati sastaju se ekipe 'Ćuprija' i Blagaj Pashalook, od 19 sati igraju T.R. 'Salihović' i caffe 'Admiral' (pretkolo), od 20 sati igraju club 'Art' i caffe 'Glorija' (Tekija)
Sport / Nogomet | 16. 09. 2019. u 13:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sve je spremno za 'Super turnir' u futsalu koji će se igrati u Mostaru od 18. do 22. rujna u USCR 'Midhat Hujdur Hujka' (Sjeverni logor).

Finalisti 10 mahalskih turnira u Hercegovačko-neretvanskoj županiji će odmjeriti snage na ovom odličnom turniru, čiji organizator je FC Mostar SG Staklorad, a generalni sponzor Ministarstvo obrazovanja, znanosti, kulture i sporta HNŽ.

"Mostar i Hercegovina su dobili jedinstveni sportski događaj. Uspjeli smo na jednom mjestu okupiti ekipe koje su osvajale turnire širom Hercegovine. Naravno, sve ovo ne bi mogli realizirati bez podrške Rašida Hadžovića, ministra obrazovanja, znanosti, kulture i sporta HNŽ. Pobjedniku 'Super turnira' pripast će epitet najbolje ekipe u Hercegovini, kao i nagrada od 5.000 KM'', rekao je Amel Bajgorić, predsjednik Mostar SG Staklorad.

Na turniru sudjeluje 17 ekipa, a igra se po eliminacijskom sustavu tako da ekipe nemaju prava za opuštanje i grešku.

''Poraz znači ispadanje i ekipe nemaju vremena za popravni. Ideja turnira je da privučemo i što više mladih igrača, a onima koji pokažu najviše, bit će ponuđen ugovor sa šampionom BiH u futsalu, ekipom FC Mostar SG Staklorad", kaže Bajgorić, koji se nada da će Ministarstvo obrazovanja, znanosti, kulture i sporta HNŽ podržati turnir i narednih godina.

Prvog dana turnira (18.9.) od 18 sati sastaju se ekipe 'Ćuprija' i Blagaj Pashalook, od 19 sati igraju T.R. 'Salihović' i caffe 'Admiral' (pretkolo), od 20 sati igraju club 'Art' i caffe 'Glorija' (Tekija), dok se od 21 sat sastaju Gorica i FK Bjelopoljac SG Staklorad.

Drugog dana od 18 sati sastaju se Aladinići i Carski vinogradi, od 19 sati Humi caffe 'Mejdan' i pobjednik pretkola, od 20 sati igraju IKM i Auto škola 'Zemir i Zlatko', od 21 sat igraju Šehovina i Boloban, a od 22 sata sastat će se Zalik i caffe 'Beks' Glavčine.

U petak 20.9. od 18 sati igrat će se četvrtfinale, u subotu 21.9. od 19 sati igrat će se polufinalna utakmica, a finale je u nedjelju 22.9. od 18:30 sati. Novčane nagrade su za 3. mjesto 500 KM, za drugo mjesto 1000 KM, dok je za pobjednika osigurana nagrada od 5000 KM.

Kopirati
Drag cursor here to close