Gradski derbi

Rođeni srušili Plemiće: Zvonić ušao i zabio za pobjedu

Denis Zvonić bio je jedini strijelac u gradskom derbiju.
Sport / Nogomet | 19. 10. 2019. u 16:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Veleža u derbiju 13. kola Premijer lige BiH pobijedili gradskog rivala Zrinjski rezultatom 1:0.

Pogodak odluke u mostarskom derbiju pao je u samom finišu meča kada je Denis Zvonić najbolje reagirao u petercu Zrinjskog i pogodio za 1:0 i veliko slavlje više od 5.000 domaćih navijača.

Prvo poluvrijeme nije donijelo pretjerano lijepu nogometnu utakmicu. Obje ekipe bile su izuzeno borbene, ali nisu uspijevale stvoriti neku dobru šansu pred protivničkim golom.

Mnogo vatrenije je bilo na tribinama, odakle je naročito Velež dobivao snažnu podršku, a u finišu prvog dijela konačno smo vidjeli i uzbuđenja pred oba gola.

Foto: Bljesak.info / Gradski derbi: FK Velež - HŠK Zrinjski

Plemići su prvi prijetili. U 38. minuti Rustemović odlično šutira sa vrha kaznenog prostora, ali Bobić fantastično brani njegov udarac.

Rođeni su uzvratili već u sljedećem napadu. Dobra je to akcija domaće ekipe bila, no Fajić kasni na ubačaj i propada velika šansa za Velež.

Do kraja prvog dijela nije bilo šansi i na odmor se otišlo s nepopularnih 0:0.

Foto: Bljesak.info / Gradski derbi: FK Velež - HŠK Zrinjski

Drugo poluvrijeme Velež otvara pokušajem Ćosića kojeg Brkić uz dosta muke skida.

Velika borba je viđena na terenu. To je uzrokovalo i dosta grešaka, ali je izgledalo kao da je Velež konkretniji, no domaćima je falila završnica.

Ni Zrinjski nije bio pretjerano uspješan u napadačkim akcijama, ali nešto bolju igru Rođeni koriste u 86. minuti meča. Denis Zvonić je ušao sa klupe i zabio je gol za pobjedu Veleža u velikom derbiju.

Rezultati by SofaScore
Kopirati
Drag cursor here to close