Kup BiH

'Plemići' spremni za osvetu

Utakmica Tuzla City – Zrinjski igra se u srijedu na Tušnju od 16.30 sati.
Sport / Nogomet | 18. 09. 2018. u 16:03 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši HŠK Zrinjskog danas su se zaputili put Tuzle gdje će u srijedu odigrati Kup utakmicu s Tuzla Cityjem, a u Mostar se neće vraćati prije subote jer će nakon Kup susreta nogometaši našeg prvaka ostati u Tuzli gdje će trenirati i čekati dvoboj desetog kola Premijer lige protiv Radnika.

Toni Jović je u izjavi za SportSport.ba rekao kako smatra da je ove godine Zrinjski u dobroj prigodi da napravi nešto više u Kupu u odnosu na protekle sezone.

"Prošle godine su nas oni izbacili iz Kupa još dok su bili u Federalnoj ligi, tako da mi sada želimo uzvrat. Mislim da je ove godine to dosta povoljnije za nas jer smo prošli ogled odigrali na njihovom terenu u Siminom Hanu koji je bio u jako lošem stanju od kiše".

"Sigurno je da se radi o neugodnoj ekipi, vidjeli ste kako su nas namučili nedavno u prvenstvu. Ja sam veliki prijatelj s njihovim kapetanom Ivanom Kostićem i Jocom Kostićem, jako često se čujemo, mislim da među nama nema nepoznanica. Respektiramo ih i nema podcjenjivanja. Mislim da ove godine u Kupu možemo daleko jer nam na ruku ide što se u već u šesnaestini finala između sebe sastaje nekoliko premijerligaša".

"To nam između ostalog daje još veću šansu da napravimo napokon nešto više i u Kupu".

Srijeda Kup, u subotu teška utakmica s Radnikom, što tu očekujete?

"Oba gostovanja su jako neugodna, ne dozvoljavaju nikakvo opuštanje. Danas idemo i vraćamo se tek u subotu, kao da idemo na neke mini pripreme. Ove sezone smo odigrali dosta utakmica u ritmu srijeda-subota pa smo možda i u prednosti nad većinom ostalih ekipa što se tiče toga. A u Bijeljini također unatoč tomu što nas čeka iznimno težak susret s kvalitetnim protivnikom, idemo na pobjedu", kazao je Jović.

Utakmica Tuzla City – Zrinjski igra se u srijedu na Tušnju od 16.30 sati.

Kopirati
Drag cursor here to close