Berget otpao, ima li nade za Zrinjski?

Malmö na Pecari bez najboljeg igrača

Plemići će na Pecari u četvrtak ugostiti Malmö, a olakšavajuća okolnost za viceprvaka BiH je ta što će po svemu sudeći gosti doći bez glavnog igrača.
Sport / Nogomet | 13. 08. 2019. u 13:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zrinjski je doživio poraz u Švedskoj, ali i dalje se nada čudu i prolasku u play-off Europske lige.

Plemići će na Pecari u četvrtak ugostiti Malmö, a olakšavajuća okolnost za viceprvaka BiH je ta što će po svemu sudeći gosti doći bez glavnog igrača.

Jo Inge Berget je ozlijeđen i male su šanse da bude spreman za uzvrat u četvrtak.

"Malo je vremena. Već sutra bi trebalo da se dogodi neko poboljšanje ako bismo željeli da igra u četvrtak", kazao je fizioterapeut Malmöa Jesper Robertsson.

Norveška zvijezda ozlijedila se u nedjelju u prvenstvenoj utakmici protiv Hackena već nakon 11 minuta igre.

"Dobio je bol u desnoj preponi i odlučili smo ga izvesti jer smo smatrali da se radi o visokom stupnju ozlojede. Nažalost, trenutno ne možemo reći hoće li moći da igra u četvrtak. Čekamo rezultate", dodao je Robertson.



Što se tiče utakmice Zrinjskog i Malmöa tu će pravdu dijeliti suci iz Kazahstana. Glavni sudac na ovom susretu je Artyom Kuchin, a pomoćnici su Evgeni Belski i Sergei Vassyutin. Četvrti će biti Daniyar Sakhi.

Od utorka u Fan shop Zrinjski u pretprodaju su puštene ulaznice za sjevernu (2000) i južnu (1100) tribinu. Ulaznice za istok u prodaju će biti puštene na dan utakmice.

"Molimo navijače da zbog velikog zanimanja, najavljenih gužvi kao i ograničenih kapaciteta na vrijeme osiguraju svoje ulaznice! #HŠKZ #IgrajDoKraja #NekaTraje", poručili su iz Zrinjskog.

Kopirati
Drag cursor here to close