DFA Liga

Novi uspjesi Sport Talenta

Nakon pet odigranih kola Sport Talent je vodeći s 15 bodova i sjajnom gol razlikom od 15:1. Uzbuđenja u DFA ligi nastavljaju se predstojećeg vikenda.
Sport / Nogomet | 14. 01. 2020. u 11:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iza nogometne sekcije UŠS Sport Talent još je jedan više nego uspješan vikend u kojem su po tko zna koji put dokazali sjajan rad s mladim uzrastima nogometaša.

Selekcija dječaka rođenih 2010. godine i mlađi nastupala je na jakom međunarodnom turniru "Trofej Banja Luka 2020" na kome su u premijernom nastupu odmah skrenuli pažnju na sebe.

U prvom susretu poraženi su od ekipe Prvi Gol iz Rijeke rezultatom 2:3 primivši nesretan gol u zadnjim sekundama susreta.

Kasnije su redom pobijedili ekipe ŠF Bambi (1:0), Romari (3:2), Kustošiju (4:1) te izborili četvrtfinale. Tamo su igrali s jednim od favorita turnira beogradskom ŠF Žarkovo, te ga u regularnom dijelu potpuno nadigrali promašivši nekoliko velikih prigoda da bi im u lutriji penala sreća okrenula leđa. No nastup mostarskog Sport Talenta dokazao je kako je ova generacija ravnopravna najboljim ekipama u regiji.

U međuvremenu su dječaci rođeni 2009 godine igrali svoje mečeve DFA lige u Arena Sport Centru. Tamo su na programu imali tri derbija i sva tri riješili u svoju korist. Čapljinske Limače dobili su 2:0, HŠK Posušje s 3:0 i u konačnici u gradskom derbiju pao je HŠK Zrinjski rezultatom 3:1.

Nakon pet odigranih kola Sport Talent je vodeći s 15 bodova i sjajnom gol razlikom od 15:1. Uzbuđenja u DFA ligi nastavljaju se predstojećeg vikenda.

Kopirati
Drag cursor here to close