Uprava civilne zaštite ŽZH

ŽZH: Vatrogasci prošli obuku iz pružanja prve pomoći

Pripadnici vatrogasnih postrojbi koji prođu ovu obuku dobit će potvrdu od strane Crvenog križa Županije Zapadnohercegovačke o pohađanju obuke.
Lifestyle / Zdravlje | 12. 06. 2019. u 17:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Uprava civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke u sklopu provođenja aktivnosti Nastavnog plana i programa edukacije, obuke i osposobljavanja u sustavu zaštite i spašavanja u 2019. godini, u suradnji s Crvenim križom Županije Zapadnohercegovačke organizira obuku pripadnika svih vatrogasnih postrojbi u Županiji Zapadnohercegovačkoj iz pružanja prve pomoći.

Obuka pripadnika vatrogasnih postrojbi održana je u Vatrogasnom domu u Širokom Brijegu za pripadnike Profesionalne vatrogasne postrojbe Široki Brijeg i DVD-a Mokro. Voditelj obuke bio je instruktor Luka Grgurić.

Foto: Uprava civilne zaštite ŽZH / ŽZH: Vatrogasci prošli obuku iz pružanja prve pomoći

Obuka pripadnika Profesionalne vatrogasne postrojbe Grude i zaposlenika Uprave civilne zaštite ŽZH održana je u prostorijama Crvenog križa u Grudama. Voditelj obuke bio je instruktor Tomo Miloš. Obuka pripadnika Profesionalne vatrogasne postrojbe Posušje i Profesionalne vatrogasne postrojbe Ljubuški iz pružanja prve pomoći održat će se tijekom sljedećeg tjedna.

Pripadnici vatrogasnih postrojbi koji prođu ovu obuku dobit će potvrdu od strane Crvenog križa Županije Zapadnohercegovačke o pohađanju obuke, objavljeno je na službenoj web stranici Uprave civilne zaštite ŽZH.

 

Kopirati
Drag cursor here to close