Briga za životinje

Žena dala otkaz na poslu kako bi mogla brinuti o jarićima s posebnim potrebama

Lifestyle / Zdravlje | 08. 09. 2017. u 06:50 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Što bi moglo biti važnije od brige za bolesne životinje? Za ovu ženu vjerojatno ništa. Leanne Lauricella dala je otkaz na poslu kako bi se mogla baviti upravo tim poslom. Svoj stresni posao u gradu zamijenila je uživanjem u skloništu za jariće.

U svojoj kući je na početku imala samo nekoliko jarića s posebnim potrebama. Hranila ih je pomoću bočica, a neke od njih su imale i posebna pomagala koja su im pomagala kod hodanja po kući i dvorištu. Jedna od njenih ljubimica ima i kolica koja joj je nabavila kako bi joj se nogice oporavile nakon teške operacije. Često ih mazi i provodi puno vremena s njima kako bi se osjećale bolje i živjele što kvalitetniji život bez obzira na sve njihove nedostatke.

"Veza između čovjeka i jarića ista je kao kod pasa", priznala je Lauricella. Danas ima više od 40 životinja od kojih su mnoge već odrasle koze. Osnovala je neprofitnu organizaciju "Goats of Anarchy" i priznala da uživa u svom poslu, znajući da to što radi pomaže drugim živim bićima. Osjećaj je prelijep.

Kopirati
Drag cursor here to close