Vremenska prognoza

Za vikend u BiH sunčano uz umjerenu naoblaku

Lifestyle / Zdravlje | 29. 09. 2017. u 07:58 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Više naoblake u subotu će biti u središnjim i istočnim područjima Bosne. U ostatku BiH bit će sunčano vrijeme uz malu do umjerenu naoblaku.

Po kotlinana i uz riječne tokove moguća je magla ili niska naoblaka. Vjetar će biti slab, istočnog i sjeveroistočnog smjera. Jutarnja temperatura zraka uglavnom između 2 i 6, na jugu od 9 do 13, a najviša dnevna većinom između 14 i 19, na jugu zemlje od 20 do 24 stupnja Celzijeva.

U Bosni i Hercegovini će u nedjelju, 1. listopada, biti sunčano vrijeme uz malu do umjerenu naoblaku. Po kotlinana i uz riječne tokove moguća je magla ili niska naoblaka. Vjetar će biti slab, sjeveroistočnog smjera. Jutarnja temperatura zraka uglavnom između 2 i 5, na jugu od 8 do 12, a najviša dnevna većinom između 15 i 20, na jugu zemlje do 23 stupnja Celzijeva..

U Bosni i Hercegovini će u ponedjeljak, 2. listopada, prijepodne biti pretežno sunčano vrijeme. U drugoj polovini dana doći će do postupne naoblake sa zapada.

Vjetar će biti slab, promijenljivog smjera. Jutarnja temperatura zraka uglavnom između 3 i 7, na jugu od 8 do 12, a najviša dnevna većinom između 17 i 22 stupnja Celzijeva, priopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close