Za osiguranike

Vlada ŽZH donijela uredbu o korištenju ortopedskih pomagala

Vlada ŽZH je donijela veliki broj odluka o prijenosu tekućih sredstava.
Lifestyle / Zdravlje | 15. 02. 2019. u 11:11 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sedma sjednica Vlade Županije Zapadnohercegovačke održana je u četvrtak, 14. veljače 2019. godine, u Širokom Brijegu, a pod predsjedanjem predsjednika Vlade Zdenka Ćosića.

Vlada je donijela Uredbu o obujmu, uvjetima i načinu ostvarivanja prava osiguranih osoba na korištenje ortopedskih pomagala koja se odobravaju osiguranim osobama u Županiji Zapadnohercegovačkoj.

Također, Vlada je donijela Odluku o prijenosu sredstava ''Tekući prijenosi Agenciji za privatizaciju u Županiji Zapadnohercegovačkoj'' utvrđenih Proračunom Županije Zapadnohercegovačke za 2019. godinu; Odluku o donošenju Programa utroška sredstava s kriterijima raspodjele sredstava ''Tekući prijenosi za objekte vodnog gospodarstva'' utvrđenih Proračunom Županije Zapadnohercegovačke za 2019. godinu; Odluku o donošenju Programa utroška sredstava ''Tekući prijenosi za poticaje u poljoprivrednoj proizvodnji i ruralnom razvitku'' utvrđenih Proračunom Županije Zapadnohercegovačke za 2019. godinu.

Donešene su i odluke o Programu utroška sredstava ''Tekući prijenosi za programe kulture'' utvrđenih Proračunom Županije Zapadnohercegovačke za 2019. godinu; Odluku o Programu utroška sredstava ''Tekući prijenosi za šport'' utvrđenih Proračunom Županije Zapadnohercegovačke za 2019. godinu; Odluku o prijenosu sredstava Studentskom centru u Mostaru utvrđenih Proračunom Županije Zapadnohercegovačke za 2019. godinu; Odluku o prijenosu sredstava Javnoj ustanovi Zavod za odgoj i obrazovanje utvrđenih Proračunom Županije Zapadnohercegovačke za 2019. godinu te Odluku o donošenju Programa utroška sredstava s kriterijima raspodjele sredstava ''Tekući prijenosi za udruge branitelja'' utvrđenih Proračunom Županije Zapadnohercegovačke za 2019. godinu – Ministarstvo hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata Županije Zapadnohercegovačke.

Vlada je razriješila te ponovno imenovala Jozu Zadru za člana privremenog Upravnog vijeća Javne ustanove Zavod za odgoj i obrazovanje, objavljeno je na službenoj stranici Vlade ŽZH.

Kopirati
Drag cursor here to close