Jedan, dva, tri i ponovi

Vježbom na otvorenom počelo obilježavanje Europskog tjedna mobilnosti u Čapljini

Centralni događaj Europskog tjedna mobilnosti u tom hercegovačkom gradu je u nedjelju 22. rujna kada se održava biciklistička ruta ulicama grada.
Lifestyle / Zdravlje | 20. 09. 2019. u 18:45 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Obilježavanje Europskog tjedna mobilnosti u Čapljini je započelo u petak grupnom tjelovježbom na otvorenom.

Kako bi svoje sugrađane upoznali s ciljevima i vrijednostima koje Europski tjedan mobilnosti promovira Gradska uprava Čapljina u suradnji sa Fitness centrom "Life" i športskim klubovima organizirala je zajedničku vježbu, priopćeno je iz Grada Čapljine.

Trening je održan pod vodstvom trenera Matea Jovanovića, koji je istaknuo kako je ova vrsta treninga prilika da se promoviraju zdrave životne navike koje trebaju postati i ostati sastavni dio života svakoga čovjeka.

Treningu su se odazvali čapljinski sportski kolektivi, pa su, između ostalog, na Trgu hrvatske slobode trenirale odbojkašice, nogometaši, mažoretkinje.

Centralni događaj Europskog tjedna mobilnosti u tom hercegovačkom gradu je u nedjelju 22. rujna kada se održava biciklistička ruta ulicama grada. Start je u 11:00 sati ispred Željezničkog kolodvora te ruta ide gradskim ulicama do Villa Rustice Mogorjelo.

Organizatori pozivaju sve zainteresirane da se pridruže ovoj akciji kojoj je glavni cilj promoviranje alternativnih prijevoznih sredstava.

Aktivnosti se organizira uz podršku SOGFBiH te kroz potporu GIZ-a, Open Regional Fund for South-East Europe - Energy Efficiency a u sklopu projekta "Održiva urbana mobilnost u zemljama jugoistočne Europe II" (SUMSEEC II).

Kopirati
Drag cursor here to close