Dom zdravlja Mostar

Ukoliko imate simptome gripe prvo nazovite telefonom obiteljsku ambulantu ili Hitnu pomoć

Iz Doma zdravlja Mostar uputili su napomenu za sve svoje korisnike.
Lifestyle / Zdravlje | 11. 03. 2020. u 18:49 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Bljesak.info / Hitna služba Doma zdravlja Mostar

Iz Doma zdravlja Mostar uputili su napomenu za sve svoje korisnike.

Ukoliko ste febrilini i imate simptome gripe, molimo Vas da NE DOLAZITE u prostorije Doma zdravlja Mostar, kao i Službe za Hitnu medicinsku pomoć, navode iz Doma zdravlja.

Najprije nazovite telefonom svoju obiteljsku ambulantu ili Hitnu pomoć koji će Vam uzeti anamnezu i uputiti Vas dalje u proceduru, stoji u priopćenju.

Ističu kako Dom zdravlja Mostar radi normalno i uobičajeno te da su još uvijek na snazi sve ranije objavljene Smjernice i Preporuke.

''Molimo sve sugrađane na odgovorno ponašanje u skladu sa navedenim smjernicama i suzdržavanje od širenja dezinformacija.

Za razvoj situacije i aktualne preporuke i savjete Vas pozivamo da pratite stranice i objave nadležnih institucija kao što su Zavod za javno zdravstvo, Federalno ministarstvo zdravstva, odnosno, Županijsko ministarstvo zdravstva, rada i socijalne skrbi''.

Medije su pozvali na objektivno izvještavanje, a građane da pažljivo biraju i interpretiraju informacije u medijima u svrhu sprječavanja stvaranja kolektivne panike kojoj nema mjesta.

Kopirati
Drag cursor here to close