Važnost prevencije kod malignih oboljenja

U Širokom Brijegu obilježen ''Dan narcisa''

Cilj druženja je upoznati građane o važnosti prevencije kod malignih oboljenja i o svim vidovima pomoći ženama oboljelim od raka dojke.
Lifestyle / Zdravlje | 23. 03. 2018. u 14:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Dan narcisa'' obilježen je na Trgu širokobrijeških žrtava u Širokom Brijegu, a tradicionalno ga je organizirala Udruga žena liječenih od karcinoma dojke ''Narcis'' uz pomoć volontera.

Prodajom narcisa, cvijeta koji simbolizira život, prikupljena su sredstva namijenjena su spomenutoj udruzi za prevenciju i rano otkrivanje raka dojke, kao i pomoći za sve oboljele žene. Cilj druženja je upoznati građane o važnosti prevencije kod malignih oboljenja i o svim vidovima pomoći ženama oboljelim od raka dojke.

Članicama Udruge i druženju pridružio se predsjednik Gradskog vijeća Vinko Topić, čime je iskazao svoju potporu radu navedene Udruge. Iz Udruge su se zahvalili predsjedniku Topiću i gradonačelniku Kraljeviću na bezuvjetnoj podršci njihovom radu.

Kao što je narcis simbol dolaska proljeća, buđenja i novoga rađanja, tako i ova manifestacija ima svoju poruku, a to je poruka radosti življenja i novoga života.

Volonterke su se mogle sresti na ulicama, u kafićima, trgovinama, poduzećima i ustanovama. Nudile su narcis čijom kupnjom ste mogli podržati njih i rad njihove udruge.

Kopirati
Drag cursor here to close