Philips Azurion 7

U polikliniku Vitalis stigla najmodernija i najbolja anigo sala na svijetu

Radiofrekventna (RF) ablacija rješava vrlo složene aritmije, a nije potrebna ni narkoza ni rez nožem, unatoč tome što radimo zahvat na kucajućem srcu.
Lifestyle / Zdravlje | 29. 09. 2018. u 14:54 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Poliklinika Vitalis iz Mostara sa novom opremom postaje apsolutni vodeći kardiološki centar u širokoj regiji. U suradnji sa globalnim divom Philipsom u Polikliniku Vitalis je instalirana trenutno najbolja angio sala na svijetu Philips Azurion 7, koja je posebno napravljena za Polikliniku Vitalis.

Nova sala uskoro kreće sa prvim procedurama pod vodstvom poznatog zadarskog kardiologa dr. Ante Anić, te je ovo svojevrsna promocija i samog Mostara i Hercegovine da se promakne u vrh medicinske skrbi u regiji.

Na novoj opremi će se moći obavljati zahvati iz:
•    invazivne kardiologije
•    elektrofiziološko ispitivanje srca
•    ugradnja stenta i pacemakera
•    koronarografije
•    ERCP
•    brojni drugi inovativni zahvati

 Radiofrekventna (RF) ablacija rješava vrlo složene aritmije, a nije potrebna ni narkoza ni rez nožem, unatoč tome što radimo zahvat na kucajućem srcu. Pacijenti za to vrijeme pričaju s nama, bude tu i viceva jer sve gledaju na ekranu. Mi uz pomoć struje „spalimo“ žarišta koja izazivaju po život opasnu aritmiju, to je taj postupak. Činjenica je da se to ne radi u drugim županijskim bolnicama ni na pola klinika u Hrvatskoj. No za tako uspješno rješavanje aritmijskih problema potrebna je vrhunska oprema, koju mi imamo zahvaljujući Poliklinici Vitalis. -kaže kardiolog dr. Ante Anić.


Za sve informacije i narudžbe kontaktirajte na:
036/310-210
063/222-739
Poliklinika Vitalis, Vukovarska bb Mostar
www.poliklinikavitalis.com

 

Kopirati
Drag cursor here to close