Crveni križ

Ljubuški: Postavljen prvi dezinfekcijski tunel ispred Staračkog doma

Tunel za dezinfekciju je u potpunosti praktičan kada je riječ o uništavanju štetnih organizama i ne ostavlja nikakve posljedice na ljudsko zdravlje.
Lifestyle / Zdravlje | 27. 05. 2020. u 09:23 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Ljportal / Postavljen prvi dezinfekcijski tunel ispred Staračkog doma

U sklopu aktivnosti na provođenju mjera na sprječavanju i suzbijanju širenja zarazne bolesti koronavirusa, Crveni križ Županije Zapadnohercegovačke u suradnji sa Stožerom civilne zaštite ŽZH je danas ispred Staračkog doma Ljubuški postavio dezinfekcijski tunel za potrebe djelatnike i štićenike doma.

Tunel za dezinfekciju je u potpunosti praktičan kada je riječ o uništavanju štetnih organizama i ne ostavlja nikakve posljedice na ljudsko zdravlje.

''Postavljanjem prvog dezinfekcijskog tunela u Županiji Zapadnohercegovačkoj Crveni križ nastavlja svoje aktivnosti pomoći najugroženijim'', kazao je Viktor Grbavac, predsjednik Crvenog Križa Ljubuški i Crvenog križa Županije Zapadnohercegovačke, prenosi Ljubuški portal.

Naime, od kada je proglašeno stanje nesreće, zbog pandemije koronavirusa Crveni križ Ljubuški neumorno radi na terenu. Svoj posao obavljaju tiho, predano i dostojanstveno te tako šalju jasnu poruku kako osobe koje se nalaze u stanju socijalne potrebe nisu zaboravljene i da će im pomagati i dalje, a sve u cilju ublažavanja teškog stanja u kojem se nalaze.

Kopirati
Drag cursor here to close