Kampanja protiv raka

U borbi protiv karcinoma dojke: Serena pjevala u toplesu

Serenin glazbeni video je dio projekta 'I Touch Myself' ('Dodirujem se') koji je stvoren u čast članice australskog benda Divinyls Chrissy Amphlett koja je preminula 2013. od raka dojke.
Lifestyle / Zdravlje | 30. 09. 2018. u 23:24 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Serena Williams je na društvenoj mreži objavila video na kojem u toplesu pjeva pjesmu 'I Touch Myself' te tako sudjeluje u kampanji podizanja svjesnosti o raku dojke koja se obilježava u listopadu.

"Da, ovo me je izbacilo iz moje zone komfora, ali htjela sam to učiniti jer je to problem koji pogađa žene svih boja iz svih dijelova svijeta", istaknula je slavna tenisačica.

"Rano otkrivanje je ključno i spašava tako mnogo života. Nadam se da ovo podsjeća žene na to", napisala je Serena.

Istaknula je kako je cilj kampanje potaknuti žene da se redovito same pregledavaju.

Serenin glazbeni video je dio projekta 'I Touch Myself' ('Dodirujem se') koji je stvoren u čast Chrissy Amphlett, članice australskog rock benda Divinyls, koja je preminula 2013. od raka dojke. Chrissy Amphlett imala je 53 godine. Kampanja je usto nazvana po hitu te grupe.

Fanove je oduševio video koji je objavila Serena. Komentirali su kako 'dama zna i pjevati'. Dodali su kako im se sviđa i da nisu znali kako je tenisačica i talentirana pjevačica. U prvih 15 sati njezin je video pogledan 1,5 milijuna puta.

"Predivno i jako ukusno za odličnu svrhu", istaknuli su obožavatelji.
Serena Williams je iznenadila ovom kampanjom nakon njezinog nedavnog ispada u finalu ženskog US Opena u New Yorku protiv mlade Naomi Osake.

Kopirati
Drag cursor here to close