procurilo

Trumpove grube izjave iz prošlosti o Angelini Jolie i Lady Diani

Lifestyle / Zdravlje | 30. 09. 2017. u 08:54 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prije negoli je postao američkim predsjednikom, Donald Trump je relativno često davao intervjue koji se doduše uklapaju u njegov sadašnji stil ponašanja pred medijima, ali zasigurno neke izjave iz tih ranijih nastupa ne priliče ni mnogo manje važnim osobama od njega.

Bivši poduzetnik koji je svoje bogatstvo ponajviše stjecao u trgovini nekretninama, imao je svojedobno zajedljive komentare o Angelini Jolie, preminuloj britanskoj princezi Diani i nekim drugim poznatim damama.

U jednom ranijem intervjuu sa slavnim Howardom Sternom, koji je nedavno procurio na web platformi Factbase, Trump daje ocjene ženama i njihovome izgledu.

Ti razgovori s Trumpom, iako snimani, do sada nisu objavljivani, a u jednome od njih se pohvalio kako je ''opalio'' neke od najljepših žena na svijetu.

Na pitanje Sterna da žene ocijeni vrijednošću od jedan do deset, dao je neke uistinu začuđujuće, reklo bi se omalovažavajuće komentare i ocjene.

Tako je primjerice švedskome modelu Elin Nordegren dao solidnu devetku, dok je Angelina Jolie "tek jedna sedmica", kazao je.

S druge strane za svoju kćerku Ivanku Trump rekao je kako je ona neusporedivo ljepša od Charlize Theron, a ni glumica Anne Hathaway nije njegov tip, ali se u međuvremenu ''navikao na nju".

Trumpovi komentari nisu izostali i po pitanju "ogromne stražnjice" Kim Kardashian.

Najgore je, čini se, ipak prošla pokojna Lady Diana. Komentari su došli samo nekoliko mjeseci nakon njezine tragične smrti.

U jednome intervjuu koji je neželjeno procurio iz bunkera, Trump je kazao kako bi on ''bez oklijevanja imao seks s Dianom", ali je iznio jedan zaista uvrjedljiv uvjet za to - prije toga bi od nje zatražio da se testira na HIV.

"Bilo je razdoblja u kojima je izgledala kao najljepša žena na svijetu, ali i onih u kojima uopće nije bila veličanstvena i lijepa", kazao je Trump o izgledu pokojne princeze Diane.

Sve u svemu, kazao, je Lady Di je posjedovala kvalitete super modela, ali je bila ''luda''.

Kako piše The Independent , radijski moderator Stern se 2015. godine izjasnio protiv objavljivanja tih razgovora, koje je sa Trumpom vodio od 1993. do 2015. godine.

"Imam osjećaj da je Trump sudjelovao u našim programima kako bi skupa s nama bio zabavan i zanimljiv, stoga mislim da bi bila čista prijevara s moje strane prema svakom našem gostu, ako bih sada sjeo i sve te razgovore s njim, sada kad ga sa svih strana napadaju, pustio u eter", kaže Howard Stern.

Međutim, ipak je sve procurilo preko Factbase.

Inače, u vrijeme kampanje uoči glasovanja za novog predsjednika SAD-a, Stern je bio otvoreni pristalica Hilary Clinton, koja je kasnije izgubila izbore od Trumpa.

Kopirati
Drag cursor here to close