Medicina

Tečaj iz kliničke endokrinologije i dijabetologije u Mostaru

Cilj je upoznavanje kolega iz ustanova koje gravitiraju Sveučilišnoj kliničkoj bolnici Mostar s najnovijim endokrinološkim spoznajama.
Lifestyle / Zdravlje | 23. 01. 2019. u 13:39 R.I. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru održava se Četvrti poslijediplomski tečaj iz kliničke endokrinologije i dijabetologije.

Tečaj, u organizaciji liječnika Odjela za endokrinologiju i dijabetologiju Sveučilišne kliničke bolnice Mostar već tradicionalno u siječnju okuplja veliki broj liječnika iz regije zbog prepoznatljivosti kvalitete predavanja i organizacije.

Događaj se profilirao kao vodeći endokrinološki centar u Bosni i Hercegovini, a ideja o organizaciji ovakvog oblika trajne medicinske edukacije je nastala prije nekoliko godina na inicijativu dr. Sanje Bevande.

Cilj je upoznavanje kolega iz ustanova koje gravitiraju Sveučilišnoj kliničkoj bolnici Mostar s najnovijim endokrinološkim spoznajama.

Podrška organizaciji Tečaja su svake godine i ugledni endokrinolozi iz Zavoda za endokrinologiju Kliničkoga bolničkog centra Zagreb. Širok spektar tema iz kliničke endokrinologije zastupljen je i ove godine – reproduktivna endokrinologija, bolesti nadbubrežne žlijezde, osteoporoza, bolesti štitne žlijezde i šećerna bolest.

Kopirati
Drag cursor here to close