'Mg Mivela'

Što magnezij znači bh studentima?

Lifestyle / Zdravlje | 08. 09. 2017. u 08:41 Ma.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U vremenu ispitnih rokova, tj. u periodu obilježenog stresom i umorni s mnogo neprospavanih noći. Studenti postaju nervozni, razdražljivi, umorni, dekoncentrirani i emotivno preosjetljivi prema okolini i ljudima koji ih okružuju.

Ovi simptomi se mogu smanjiti redovnim unosom magnezija, koji se ponekad nazivaju 'antistresnim mineralom' i pravim saveznikom studenata zbog blagotvornog djelovanja i uloge u reguliranju hormona stresa.

Zbog toga je za studente fakulteta u Sarajevu, Mostaru, Tuzli i Banja Luci pravo osvježenje bila boca prirodne mineralne vode 'Mg Mivela' koju su dobili za konzumaciju, a koja količinom magnezija pruža sve ono što im je potrebno da ispite dočekaju smireniji i odmorniji.

Inače, gazirana prirodna mineralna voda 'Mg Mivela' sadrži 343 miligrama magnezija po litri i zadovoljava gotovo cjelodnevne potrebe odraslih za magnezijem.

Magnezij sudjeluje u normalnom stvaranju energije u stanicama pa se njegovim preporučenim unosom smanjuje umor i iscrpljenost, što u konačnici studentima olakšava učenje.

Za studente je posebno bitno znati da magnezij ima iznimno važnu ulogu u radu živčanog sustava i održavanju normalne psihološke funkcije koja uključuje koncentraciju, rasuđivanje i pamćenje, a uz 'Mg Mivela' vodu uspostavite harmoniju i sklad svih mišića, osiguravate organizmu dovoljno magnezija i uspjeh neće izostati.

Kopirati
Drag cursor here to close