mangup i zavodnik

Što je Jerry Lewis ispričao o seks maratonu s Marilyn Monroe?

Lifestyle / Zdravlje | 21. 08. 2017. u 19:43 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Legendarni Jerry Lewis, koji je umro u nedjelju u svojoj vili u Las Vegasu, ostat će zapamćen i po svojim mnogobrojnim aferama, o kojima je sam govorio pred kraj svojega života.

Njegova dugogodišnja suradnja s Deanom Martinom (†1995 ) donijela mu je gomilu novca i slavu, a družio se se legendama filmske komedije, Charliejem Chaplinom (†1977) od kojega je naučio mnoge glumačke trikove, Stanom Laurelom (†1965), koji mu je pričao o svojim bezbrojnim aferama sa ženama, te mnogim drugim slavnim imenima Hollywooda iz zlatnog doba.

Svoj je odnos s Deanom Martinom opisao u knjizi "Dean and Me: (A Love Story)", gdje opisuje njihov 20-godišnji prekid međusobnih odnosa, zbog čega su im propali i mnogi potencijalni zajednički projekti.

Dean je majstora grimase Lewisa teško uvrijedio, tvrdi on u knjizi i jednom svome ranijem razgovoru za njemački FAZ.

"Tu su bili već potpisani ugovori koji bi nam donijeli 300 milijuna dolara. Agenti su rekli: mislite samo na novac, ništa drugo nije važno. Dean je kazao, ja sam spreman sutra započeti, ali ovaj Židov to neće htjeti. Ja mogu skriti osjećaje, ali on ne može to prikriti na pozornici. On ne može izići sa mnom na scenu, kad me ne može podnijeti. Ako bi u takvom stanju došao na pozornicu, ne bi bio komičan", ispričao je o tom odnosu Lewis, kazavši kako je Dean zapravo bio u pravu.

Frank Sinatra (†1989) je bio taj koji ih je uspio pomiriti na jednoj dobrotvornoj priredbi. Njihovo prijateljstvo i bliskost nikad nisu bili upitni, samo što su obojica, očito je, bili velike zvijezde i komplicirane osobe.

"Nedostaje mi svakoga dana. On je bio moja velika ljubav i snimanje filmova s njim bilo je najveće zadovoljstvo", kazao je ne tako davno Jerry Lewis.

Komičar po profesiji, šarmantan i duhovit u stvarnome životu, Lewis je također pričao o svojoj aferi s Marilyn Monroe (†1962). Kaže kako su imali seks maraton nakon kojega je mjesec dana jedva mogao uspravno hodati.

U svome zenitu, ovaj glumac je u krevet poveo gotovo sve žene Hollywooda. Svoju prvu suprugu, pjevačicu Patti Palmer, oženio je s devetnaest godina i nebrojeno puta ju je prevario.

"Seks s Marilyn dugo je trajao. Mjesec dana bio sam tjelesno iscrpljen nakon toga. A baš sam pomislio da je zapravo Marlene Dietrich bila vrhunska", ispričao je šeretski.

Zbog svih tih afera Patti i Jerry su se razveli, a paralelno je iz trogodišnje afere s Lynn Dixon rođena i jedna izvanbračna kćerka, govorilo se u trač kružocima Hollywooda.

Pjevačica Palmer se od svog slavnog supruga razvela 1980., zatraživši 450.000 dolara godišnje.

Plesačicu SanDee Pitnick, koju je upoznao u Las Vegasu, oženio je 1983. godine.

Jerry Lewis je iz svoja dva službena braka imao sedmoro djece.

Kopirati
Drag cursor here to close