Borba protiv raka dojke

Stari most u ružičastoj boji

Stari Most simbol grada Mostara, jedan je od gradova koji se pridružuje ovoj akciji osvijetljavanja, lijepoj priči s ciljem obilježavanja početka desetog mjeseca međunarodnog mjeseca borbe protiv raka dojke
Lifestyle / Zdravlje | 01. 10. 2019. u 12:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U utorak, 1. listopada u 19:30 sati mnoge znamenitosti širom BiH bit će osvijetljene u ružičastoj boji. Gradovi koji će osvijetliti svoje znamenitosti su: Sarajevo, Banja Luka, Tuzla, Zenica, Jajce, Livno, Gradiška, Kiseljak, Orašje, Cazin, Bugojno, Široki Brijeg, Gradačac i Kakanj.

Stari Most simbol grada Mostara, jedan je od gradova koji  se pridružuje ovoj akciji osvijetljavanja, lijepoj priči s ciljem obilježavanja  početka desetog mjeseca međunarodnog  mjeseca borbe protiv raka dojke, kako bi se ukazalo na globalni problem raka dojke.

Stari most u Mostaru večeras će po treći put zasjati  u ružičastoj svjetlosti, pridružiti se i postati dio  price u svjetskoj borbi protiv karcinoma dojke, koja se u desetom mjesecu  obilježava diljem planete Zemlje kroz brojne aktivnosti podizanja svijesti o prevenciji i ranom otkrivanju opake bolesti .

Cilj akcije osvijetljavanja  je da se i na ovaj način skrene pažnja na važnost ranog otkrivanja raka dojke, prevenciji , liječenju i  pružanju  podrške ženama koje žive sa tom bolešću, kao i jačanje društvene  osjetljivosti za žene oboljele od raka dojke i njihove probleme.

Kopirati
Drag cursor here to close