Udruga Narcis

Široki Brijeg: U subotu registracija za ''Utrku za ozdravljenje''

''Naš cilj je podizanje svijesti u borbi protiv raka dojke, a sve vas molimo da nam se pridružite da zajedno činimo dobro'', ističu iz Udruge Narcis.
Lifestyle / Zdravlje | 29. 08. 2019. u 17:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: PR / Članice Udruge Narcis

Udruga žena liječenih od carcinoma dojke ''Narcis'' iz Širokoga Brijega, počinje registraciju za 12. Utrku/šetnju za ozdravljenje ''Race for the cure''.

Registracija će početi u subotu, 31. kolovoza, s početkom u 11:00 sati na Trgu širokobrijeških žrtava.

''Naš cilj je podizanje svijesti u borbi protiv raka dojke, a sve vas molimo da nam se pridružite da zajedno činimo dobro'', ističu iz Udruge Narcis.

''Race for the cure'' je projekt koji se održava u još 140 gradova širom svijeta i na kojem sudjeluju milijuni građana, a čiji je cilj rano otkrivanje karcinoma dojke i prevencija te teške bolesti od koje umire najveći broj žena. 

Registracija košta simboličnih 10 KM, za koje građani dobiju majicu i pravo sudjelovanja na ovom jedinstvenom događaju. Sva sredstva skupljena od registracija utrošit će se i ove godine za kupovinu poklon paketića za svaku novooperiranu ženu u BiH, kao i besplatne mamografske preglede koji se svake godine u mjesecu svibnju održavaju i kod u Širokom Brijegu.

''Napominjemo da se registrirati možete i ako ne idete s nama u Sarajevo i to na način da dođete 31. kolovoza na Trg širokobrijeških žrtava, družite se s nama, date svoj prilog od 10 KM, a od nas za poklon dobijete majicu koju će nositi svi sudionici utrke 29. rujna u Sarajevu.
 
''Race for the cure'' će se održati, 29. rujna 2019. godine, ispred Sarajevo City Centra u 11:00 sati. Ove godine očekuje se sudjelovanje više od 9.000
građana.

Kopirati
Drag cursor here to close