Osma ovogodišnja akcija

Široki Brijeg: U četvrtak akcija dobrovoljnog darivanja krvi za građanstvo

Riječ je o osmoj akciji u 2018. godini koju na području Širokog Brijega organizira Crveni križ Široki Brijeg u suradnji s Transfuzijskim centrom SKB Mostar.
Lifestyle / Zdravlje | 21. 08. 2018. u 10:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U četvrtak, 23. kolovoza, u vremenskom razdoblju od 9:00 do 11:00 sati u restoranu ''Kod Čolića'' u Širokom Brijegu održat će se akcija dobrovoljnog darivanja krvi za građanstvo.

Riječ je o osmoj akciji u 2018. godini koju na području Širokog Brijega organizira Crveni križ Široki Brijeg u suradnji s Transfuzijskim centrom SKB Mostar, a pod pokroviteljstvom Grada Širokog Brijega.

''Molimo darovatelje da ponese iskaznicu darivanja krvi te osobnu iskaznicu, a ukoliko ne posjeduju iskaznicu dobrovoljnog darivatelja krvi, akciji mogu pristupiti s osobnom iskaznicom'', navode iz Crvenog križa Široki Brijeg,

Svim darivateljima krvi osiguran je besplatan ručak.

Podsjećamo, prema Zakonu o radu Federacije BiH i Županije Zapadnohercegovačke radnik dragovoljni darivatelj krvi za svako darivanje ima pravo na najmanje jedan dan plaćenog odsustva s posla. Potvrdu da je darovao krv dobit će od liječnika prilikom darivanja krvi.

 

Kopirati
Drag cursor here to close