Marketinška kampanja

Sinovi mahale promoviraju darivanje krvi

Sinovi Mahale dva puta godišnje provode organizirane akcije dobrovoljnog darivanja krvi među svojim članovima i simpatizerima
Lifestyle / Zdravlje | 17. 11. 2017. u 11:34 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

  / Darivanje krvi

Uzimajući u obzir da svijest o značaju dobrovoljnog darivanja krvi u Gradu Mostaru i regiji još uvijek nije dovoljno razvijena, Udruženje građana Sinovi Mahale iz Mostara i ove godine na području HNŽ provode marketinšku kampanju kojom promoviraju dobrovoljno darivanje krvi.

Projekt obuhvaća medijsku promidžbu kao i podjelu edukativnih letaka, a sve sa ciljem informiranja javnosti o potrebi i benefitima dobrovoljnog darivanja krvi, kao i o samoj proceduri darivanja.

Ovaj projekt je sufinanciran sredstvima Federalnog Ministarstva zdravstva koje je prepoznalo vrijednost projekta za koji se Sinovi Mahale nadaju da će rezultirati pozitivnim pomakom u smjeru jačanja svijesti sugrađana o značaju dobrovoljnog darivanja krvi.

  / Promotivni plakat - Daruj krv

Iz ovog udruženja ističu da je osnovni cilj projekta jačanje svijesti o dobrobitima darivanja krvi, koje je korisno ne samo iz humanih razloga, već i za zdravlje samog darivatelja.

Inače, Sinovi Mahale dva puta godišnje provode organizirane akcije dobrovoljnog darivanja krvi među svojim članovima i simpatizerima, a posljednja takva akcija provedena je 11.10. u suradnji sa KB Dr.Safet Mujić u prostorijama mostarske O.Š. “Mujaga Komadina”.

Predsjednik U.G.Sinovi Mahale, Dževad Pašić ističe da mu je želja, čast i obveza da ovo udruženje i u budućnosti nastavi sa akcijama i kampanjama koje promoviraju dobrovoljno darivanje krvi.

''Samo jedna doza Vaše krvi može spasiti i do 3 života. Budite humani, nemojte čekati da bude potrebna vašem bližnjem, darujte krv već danas jer zalihe mogu čekati, a bolesnici nažalost ne'', ističe Pašić i poziva sve sugrađane da daruju krv samostalno ili u sklopu organiziranih akcija koje se provode u suradnji sa Transfuzijskim centrima mostarskih bolnica.

Kopirati
Drag cursor here to close