Sve to dolazi od želudca

VIDEO Sestra Ljubica prikazuje metode liječenja različitih bolesti i tegoba

Jeste li sigurni da je Vaš želudac na mjestu? Od sada ćete moći sami provjeravati i kontrolirati svoj želudac gledajući emisije sestre Ljubice na Maria Vision Međugorje TV.
Lifestyle / Zdravlje | 06. 10. 2021. u 16:38 Bljesak.info
Prva emisija časne sestre Ljubice

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Časna sestra Ljubica Kovač rođena je u Posušju 1939. godine. Ljubica je jedno od jedanaestero djece. Još kao mala djevojčica s majkom je pripravljala domaće čajeve s ljekovitim biljem koje su skupa ubirale. 1956. godine odlučila je napustiti dom i pridružiti se samostanu Družbe Kćeri Ljubavi Božje.

Upravo s tim domaćim pripravcima liječila je svoje roditelje koji su bili bolesni za vrijeme njezinoga redovničkog života. Sad dobro poznaje i razlikuje 130 ljekovitih biljaka.

Trenutno svoje poslanje obnaša u Posušju gdje joj aktivno dolaze pacijenti s raznim tegobama kao što su problemi sa želucom, neplodnost, bolesti dišnih putova, kožne bolesti i slično.

Sestra Ljubica Kovač će za međugorsku televiziju Maria Vision svakoga utorka od 20 sati sudjelovati u emisiji u kojoj će gledatelji imati priliku vidjeti kako sestra Ljubica prikazuje različite metode liječenja različitih bolesti i tegoba s kojima se ljudsko tijelo susreće.

Već sada svi zainteresirani imaju priliku na YouTube kanalu Maria Vision Međugorje TV pogledati prvu emisiju časne sestre Ljubice u kojoj govori upravo o želučanim tegobama. Kao što je u ovome videu sestra Ljubica rekla ''sve to dolazi od želudca“.

 

Kopirati
Drag cursor here to close