S ulice u prirodu

Rekreativnom utrkom završeni programi Sunčane strane FBiH

Ovim sportskim događanjem zaključen je projekt Sunčane strane za 2018. godinu., priopćeno je iz Agencije PRimera
Lifestyle / Zdravlje | 19. 11. 2018. u 09:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predivan jesenski dan u Mostaru, ove nedjelje, bio je „vjetar u leđa“ za sudionike rekreativne 5K utrke - „S ulice u prirodu“. Program su realizirali Udruga Univerzalna sportska škola Sport talent i Agencija PRimera, a u sklopu projekta Sunčana strana Federacije BiH, kojeg sufinancira Federalno ministarstvo okoliša i turizma.

„S obzirom da je Sunčana strana FBiH projekt koji obogaćuje kulturno-turističku i zabavnu ponudu grada, u utrci su mogli sudjelovati i turisti, koji su željeli aktivan odmor u Mostaru. A građanima Mostara pridružili su se i gosti iz Sarajeva“, naglasili su organizatori.

„Znamo svi da je u prirodi bolje trčati nego u gradu i u naseljenom mjestu. Ova trim staza krasi grad Mostar i zaista je lijepo ovdje uživati u sportu, a i u samoj rekreaciji“, istaknuo je voditelj Sport talenta Mario Glibić, također, iskazujući i zadovoljstvo odzivom sudionika.

A oni najbolji na dar su dobili tablet, poklon pakete Eroneta i Oriflamea te slatke pakete.

Ovim sportskim događanjem zaključen je projekt Sunčane strane za 2018. godinu., priopćeno je iz Agencije PRimera, podsjećajući kako su proteklih mjeseci bila priređena brojna događanja od filmskih projekcija, plesnih i radionica kave, uličnog portretiranja, humanitarne izložbe, milenijske fotografije, predstave s povijesnim elementima i još niza sadržaja.

U povodu okončanja uspješnoga projekta, koji je kroz suradnju Udruge Obala art centar i Agencije PRimera ponudio niz atraktivnih programa za turiste i bh. građane te povezao Sarajevo i Mostar, iskazana je zahvalnost svima koji su sudjelovali u realizaciji Sunčane strane Federacije BiH te time doprinijeli turističkoj promociji ovih gradova i kroz kulturno bogatstvo našega podneblja

Kopirati
Drag cursor here to close