Uspješni mladi prevarant

Razočarani mostarski liječnik ipak je samo prevarant

Iako je ispričao srcedrapateljnu priču o odlasku i tome kako ne želi biti prosječan, čini se kako je ovaj mladić nadprosječan lažac.
Lifestyle / Zdravlje | 02. 10. 2018. u 15:27 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bilećanin Goran Gačić, koji se za portal Direkt predstavio kao uspješan student Medicinskog fakulteta u Mostaru, nikada nije studirao na ovom fakultetu, potvrdio je dekan Milenko Bevanda.

Iako je ispričao srcedrapateljnu priču o odlasku i tome kako ne želi biti prosječan, čini se kako je ovaj mladić nadprosječan lažac.

''Priču o Gačiću smo prenijeli  sinoć, a jutros nam je stigao mail od jednog bivšeg studenta medicine iz Mostara koji nam je rekao da Goran nikada nije studirao na ovom fakultetu. Odmah smo pozvali Medicinski fakultet odakle nam je ova informacija potvrđena'', navodi Direkt.

I portalu Bljesak je više ljudi sugeriralo kako je riječ o prevarantu.

Direkt navodi kako su dobili informacije od građana da se Gačić u Mostaru ljudima predstavlja kao liječnik.

''No, to nije sve. I brojni Gačićevi sugrađani uvjereni su da je studirao medicinu u Mostaru kao vrlo uspješan student, što su nam rekli u privatnim razgovorima prije nego što smo uradili intervju s njim. Zbog toga nismo ni pomislili da nas Gačić laže i nismo nazvali Medicinski fakultet u Mostaru da provjerimo da li je studirao kod njih. Ipak, bili smo dužni da to učinimo, pa se izvinjavamo čitateljima što smo na ovaj način dozvolili da Gačić obmane i nas i njih'', navodi Direkt.

"Ne želim ostati ovdje i venuti. Nije mi lako što idem, ali imam problem, jer ne želim biti prosječan. Ne idem zato što su tamo ogromne plaće, to je nešto što ti može dati šansu da pomogneš svojima, već idem napraviti sebi karijeru, da sutra, kad dođem ovdje, budem specijalist kirurgije, da se čuje za mene…'', rekao je prevarant.

I, eto, čulo se.

Kopirati
Drag cursor here to close