UKC

Radite i živite u dijaspori, a liječite se u domovini

Moderno opremljeni jednokrevetni apartmani bit će u ponudi zainteresiranim pacijentima iz inozemstva, po cijenama, koje će biti daleko pristupačnije nego u zemljama u kojima rade.
Lifestyle / Zdravlje | 02. 06. 2019. u 16:59 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Univerzitetsko klinički centar Republike Srpske (UKC) pripremio je 35 moderno opremljenih jednokrevetnih apartmana, u kojima će biti smještene sve zainteresirane osobe iz inozemstva, ali po cijenama, koje će biti daleko pristupačnije nego u zemljama u kojima rade.

Liječnici iz te zdravstvene ustanove se educiraju u Austriji, Rusiji, Sloveniji, Srbiji, a dolaze i eminentni stručnjaci iz svijeta.

''To će puno značiti za naše ljude koji rade u inozemstvu u smislu da će potpunu zdravstvenu zaštitu, koju bi dobili u sadašnjim zemljama gdje rade, imati u UKC RS, ali po daleko pristupačnijim cijenama'', rekao je generalni direktor UKC RS Vlado Đajić.

Najveću medicinsku ustanovu u RS posjetilo je izaslanstvo gospodarstvenika iz dijaspore. Poseban naglasak će, kako je priopćeno, biti na promociji UKC-a u zemljama EU i šire, što će puno značiti stanovništvu iz RS-a u inozemstvu.

Kopirati
Drag cursor here to close