Mostar

Psihološke radionice četvrtkom u Sehari

Adekvatna komunikacija je lijek svake neravnoteže u odnosu
Lifestyle / Zdravlje | 25. 04. 2018. u 08:09 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

KEC za ženu Sehara i Centar za psihološku podršku Sensus iz Mostara su pripremili još jednu psihološku radionicu o moći komunikacije.

''Bez adekvatne i kvalitetne komunikacije nemoguće je ostvariti intimnost, bliskost, prijateljstvo, iskrenost i podršku u odnosu. Mnogi odnosi propadaju upravo zbog nedostatka komunikacije. Vrlo često osobe drže u sebi tj. potiskuju većinu osjećaja, misli, problema, neispunjenih želje i potreba. Na taj način nastaju projekcije koje postaju kobne za odnos'', priopćeno je iz Sehare.

Adekvatna komunikacija je lijek svake neravnoteže u odnosu. Način na koji komuniciramo određuje koliko smo uspješni, učinkoviti i zadovoljni u odnosima sa drugima. Ne dobivamo ono što zaslužujemo, već ono što komuniciramo.

''Dobra vijest je da se dobrim komunikatorom ne rađamo, nego postajemo osvještavajući i usavršavajući komunikacijske tehnike i alate. Stoga odaberite naučiti uspješno komunicirati. S nama. Pridružite nam se u četvrtak, 26.4.2018.godine u 18:30h-prostorije KEC Sehare'', priopćila je  Sehara.

 

Kopirati
Drag cursor here to close