Sajam u Mostaru

Poliklinika Musa sponzor sajma Good life u Mostaru

Agencija za PR i event management PRimera priređuje jedinstven sajam, dosada neviđen u Mostaru i široj okolici.
Lifestyle / Zdravlje | 11. 10. 2017. u 13:51 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Malo vremena je preostalo do početka prvog Sajma za poboljšanje kvalitete življenja pod nazivom Good life. Agencija za PR i event management PRimera priređuje jedinstven sajam, dosada neviđen u Mostaru i široj okolici.

'''Gdje smo, kamo idemo, težimo li pozitivnijim promjenama u životu?' vjerojatno ste se i sami zapitali. No, bilo da je riječ o vašim prehrambenim navikama, zdravlju i ljepoti, uspjehu u poslovanju, stilu i načinu življenja – sve što vas zanima doznat ćete na jednom mjestu na dvodnevnom sajmu u Mostaru, ako nam se pridružite 28. i 29. listopada na 6. katu Mepas Malla'', navode u priopćenju.

Sponzor Sajma Good life je Poliklinika Musa - centar vrhunske stomatologije već 30 godina. Inače, Poliklinika Musa specijalizirana je za protetiku, parodontologiju, ortodonciju, oralnu medicinu, estetsku stomatologiju i implantatologiju.

U suradnji sa Curaproxom na svom štandu će održati radionicu ''Kako spriječiti I liječiti krvarenje desni?''

Posjetiteljima će demonstrirati pravilno održavanje higijene i darovati ih priborom za oralnu higijenu.

Sajam za poboljšanje kvalitete življenja će vas raznovrsnom i zanimljivom izložbenom ponudom na štandovima te sa zanimljivim gostima, edukativnim sadržajima – predavanjima (poduzetnica Kristina Ercegović, nutricionistica Anita Šupe…), radionicama i reklamnom kampanjom, potaknuti na osmišljavanje kvalitetnijeg načina svakodnevnog života na području zdrave prehrane (masterchef Ivan Pažanin), prirodne kozmetike, općenito, aktivnog načina života (fitnes instruktorica I tv voditeljica Renata Sopek)…

''Ulaz na sajam, kao i svi ponuđeni, besplatni su za posjetitelje, a sponzori, izlagači i gosti priredit će promocije, degustacije, te posebne darove za posjetitelje'', naglasili su organizatori.

A s nama su: Poliklinika Musa, Kozmetika Gloria, Wellness by Oriflame, Faveda, Nobel Corporation, Nomasvello, Stanić, Biomedic, Eva Natural, Julius Meinl, dm, Arena sport, Body fit line, Brita, Medicinsko-estetski centar Dermamed (split), Lush kozmetika, Studio Moderna, Delimano, Nutribullet, Adepto Company, Bios, Eko život, Eko pak, Antonio trade i drugi.

Pridružiti nam se možete do petka, 13. listopada 2017.

Svi zainteresirani za sudjelovanje u izložbenom dijelu Sajma Good life više informacija mogu dobiti upitom na e-mail [email protected], priopćeno je.

Kopirati
Drag cursor here to close