Sedam dana nakon sahrane

Opljačkan stan Ljubiše Samardžića

Lifestyle / Zdravlje | 27. 09. 2017. u 07:27 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Samo tjedan dana nakon sahrane Ljubiše Samardžića, nepoznati lopovi opljačkali su stan slavnog glumca i redatelja. Provalnici su ukrali veću svotu novca i nakita, a između ostalog - i Samardžićev zlatni rolex! Pljačka se dogodila 22. rujna, usred bijela dana. Zbog toga se vjeruje da je stan bio 'tipovan' i da su lopovi dobro znali čije stvari odnose.

''Nepoznate osobe su oko 14 sati upale u stan poznatog glumca na Voždovcu. Popeli su se na terasu, razvalili vrata i ušli unutra dok u njemu nije bilo nikoga. Razbojnik je to iskoristio i tom prilikom ukrao više od 6.000 eura u različitim valutama i veću količinu zlatnog nakita'', kaže izvor iz istrage.

Da sve bude još gore, pljačka se dogodila samo tjedan dana nakon što je Samardžić sahranjen, piše Telegraf.rs.

''Obitelj tek što je sahranila glumca, još se nisu oporavili od šoka koji ih je zatekao, a lopov je to uspio iskoristiti. Pored obiteljskih naušnica, narukvica i prstenja, razbojnik je ukrao i zlatni ručni sat marke rolex'', kaže izvor.

''Sve fioke u trpezariji, dnevnoj i spavaćoj sobi bili su ispreturane! Odmah su pozvali policiju i prijavili pljačku. Inspektori su po dolasku na teren obavili očevid i uzeli sve tragove i otiske iz stana'', dodaje sugovornik.

Glumac je taj sat zaista dugo nosio i imao je veliku emotivnu vrijednost za njega, pa tako i za cijelu obitelj.

Policija radi na utvrđivanju svih okolnosti u vezi sa ovim slučajem i intenzivno traga za nepoznatim razbojnikom.

Ljubiša Samardžić umro je 8. rujna u Beogradu, u 81. godini, od posljedica duge i teške bolesti.

Kopirati
Drag cursor here to close