Good life

Odgađa se dobar život

Odgađa se održavanje 2. Sajma za poboljšanje kvalitete života Good life, koji se trebao održati 12. i 13. svibnja na platou i 1. katu Mepas Malla u Mostaru.
Lifestyle / Zdravlje | 07. 05. 2018. u 16:44 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Ilustracija / Radionica sirove hrane

Agencija Primera i Udruga Bonum Vitae obaviještavaju cjelokupnu javnost kako je, zbog najavljenih nepovoljnih vremenskih uvjeta za predstojeći vikend, odlučeno da se odgađa održavanje planiranoga 2. Sajma za poboljšanje kvalitete života Good life, koji se trebao održati 12. i 13.5.2018. na platou i 1. katu Mepas Malla u Mostaru.

"S obzirom kako ne bismo mogli izvesti planirane programe na otvorenom i to: (radionicu i trening na svježem zraku 'Hard Body s Marinom Šimunović', radionicu Ivane Banfić – 'Kako glazbom pobijediti tremu, strah i povećati samopouzdanje', te glazbeni program - dance hitovi '90-ih, također s Ivanom Banfić, zatim radionicu sirove hrane, planirani kulinarski show 'Tradicionalno, a zdravo', 'Pokretom do zdravlja' - plesnu radionicu, 'Nordijsko hodanje' s Udrugom 'Zdrav korak' i drugo, odlučili smo se za prolongiranje naše manifestacije, koja promovira zdrav način života, navode organizatori.

Budući da nam neki od sudionika programa neće moći doći do kraja petog mjeseca, zbog ranije dogovorenih obveza, a šesti mjesec je u Mostaru već jako topao za priređivanje ovakve cjelodnevne aktivnosti na otvorenom, odlučili smo Sajam Good life održati u drugoj polovici devetog mjeseca ove godine'', navode organizatori u priopćenju.

Ponovno će to biti vikend, zbog veće posjete, a najdalje do 15.7.2018. ćemo znati i točan datum.

Ovim putem organizatori se zahvaljuju svima na razumijevanju i nadaju se suradnji u rujnu.

Svi uvjeti za izlaganje će ostati isti kao i besplatan ulaz za posjetitelje!

Kopirati
Drag cursor here to close