Alergije i astme

Najavljujemo kongres posvećem istraživanju atopijskih bolesti

U svibnju najveći regionalni kongres posvećen atopijskim bolestima: Sarajevo će ugostiti 400 liječnika
Lifestyle / Zdravlje | 26. 02. 2020. u 13:23 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U glavnom gradu Bosne i Hercegovine, u mjesecu svibnju, održat će se drugi AAA kongres koji organizira Udruženje pacijenata s alergijama, astmom i atopijskim dermatitisom zajedno s Udruženjem doktora porodične/obiteljske medicine i specijaliziranim medicinskim medijem Klinika.ba.

Nakon prvog kongresa koji je održan prošle godine i koji je bio veoma značajan za sve sudionike, ukazana je potreba za dodatnom edukacijom te razmjenom znanja i iskustava na međunarodnom nivou.

Sve sudionike očekuje izuzetno bogat program s velikim brojem eminentnih predavača iz zemlje i inozemstva.

''Zadovoljstvo nam je najaviti da u Sarajevo dolazi prof. dr. Adnan Čustović sa Imperial Univerziteta iz Londona koji je ujedno i predsjednik Stručnog odbora AAA kongresa. S nama su također i prof. dr. Ratko Đukanović s Univerziteta iz Southamptona, prof. dr. Branimir Nestorović s Univerzitetske dečje klinike Tiršova te još mnogo eminentnih stručnjaka posvećenih istraživanju atopijskih bolesti'', najavila je Vildana Mujkić, predsjednica Organizacijskog odbora 2. AAA kongresa.

Kongres će okupiti više od 400 liječnika iz zemlje i regije, a održat će se u lijepom, novootvorenom konferencijskom kompleksu Hotela Hills u Sarajevu, 30. i 31. svibnja 2020. godine.

Prvi dan je rezerviran za liječnike, specijalizante i studente, dok će u drugom danu pored radionica za liječnike biti organizirana i sesija za pacijente.

''Želja nam je unaprijediti kvalitetu života djece, roditelja i svih pacijenata kojima je pomoć potrebna, a kroz adekvatnu edukaciju liječnika. Ovaj Kongres okuplja stručnjake svjetskog glasa, a jedinstven je i po tome što ne izostavlja pacijente'', zaključila je Vildana Mujkić.

Više informacija možete pronaći na web stranici www.aaa-congress.com i na Facebook stranici eventa

Kopirati
Drag cursor here to close