Nagradna igra

Bljesak nagrađuje: Osvojite set prirodne kozmetike!

Bljesak.info u suradnji s Prirodnom kozmetikom Davorka Krajina pripremio je za Vas pravo prirodno carstvo koje će Vaša koža obožavati.
Lifestyle / Zdravlje | 16. 07. 2020. u 14:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Bljesak.info / Davorka Krajina

Koliko god nam bilo ugodno sunce i njegova toplina, moramo biti svjesni kako ono može uvelike naštetiti našoj koži koja postaje suha i osjetljiva. ''Spas'' pronalazimo u raznim kozmetičkim proizvodima, no važno je pravilno izabrati preparat koji ćemo nanijeti na svoju kožu.

Zato je Bljesak.info u suradnji s Prirodnom kozmetikom Davorka Krajina pripremio za Vas pravo prirodno carstvo koje će Vaša koža obožavati.

Na nagradnoj igri objavljenoj na Facebook stranici Bljeska imate priliku osvojiti setove za njegu kože, a riječ je o isključivo prirodnim proizvodima koji nastaju u radionici Davorke Krajine u Tomislavgradu. 

Pravila nagradne igre: Facebook stranice Bljesak.info i Prirodna kozmetika Davorka Krajina označiti sa ''sviđa mi se'' te označiti jednog ili više prijatelja u komentaru ispod posta na profilu Bljeska. 

Igramo se do nedjelje (19.7.) do 20h kada ćemo proglasiti sretne dobitnike! 

1. SET: Maslac za sunčanje i ubrzano tamnjenje i Mlijeko za tijelo

Maslac za sunčanje i ubrzano tamnjenje: Njegov SPF ili UV zaštita je 30 što sigurno štiti kožu od štetnih UV zračenja, a ten postaje preplanuo i dugotrajna boja, također spriječava od isušivanja i dosta je postojan. Za uporabu je siguran za trudnice i djecu obzirom da su svi sastojci prirodni, a svi znamo prvo izlaganje suncu ne smije biti duže od 10 min.

Mlijeko za tijelo obogaćeno sluzi puža: Hrani, hladi, hidrira i revitalizira kožu, pomaže kod strija odnosno ublažava ih i blago ujednačava boju kože, a svakako može spriječiti nastajanje novih obzirom da koži pruža elasticitet. Blago pomaže kod uboda komaraca, a miris lavande tjera komarce tako da nas jednim dijelom i od njih štiti.

Foto: Bljesak.info / Maslac za sunčanje i ubrzano tamnjenje i Mlijeko za tijelo

2. SET: Dnevna i noćna krema od sluzi puža

Dnevna krema od sluzi puža namijenjena je svim tipovima kože, ali ju Davorka preporucuje kod masne kože, proširenih pora, T-zona, koži sklonoj prištićima i aknama. Krema pomaže kod uklanjanja fleka s kože, ujednačava ten i ima blagi anti-age učinak.

Noćna krema obogaćena sluzi puža je namijenjena za suhu, oštećenu, tanku kožu. Krema regenerira i oporavlja kožu, a također je dobra u borbi protiv bora, fleka koje su nastale od sunca, trudnoće i slično. Ne preporuča se za kožu sklonu aknama.

Foto: Bljesak.info / Dnevna i noćna krema od sluzi puža

3. SET: Krema od smilja za dan i uljni serum smilja za noć

Riječ je o odličnoj kombinaciji kreme od smilja za dan i uljnog seruma smilja za noć koji će pružiti vašoj koži sve sto je potrebno u svakodnevnoj njezi.

Ova kombinacija potiče stvaranje kolagena, hidrira, odlična je kod zrele i umorne kože, prigodna za suhu i dehidriranu kozu, a ovu kremu još možemo nazvati i ''krema vječne mladosti'', jer svi znamo da immortelle znači besmrtno, pa stoga birajte za svoju kožu najbolju u najkvalitetniju njegu, a odraz u ogledalu sve će vam reći. 

Foto: Bljesak.info / Krema od smilja za dan i uljni serum smilja za noć

Inače, Davorka se već 12 godina bavi proizvodnjom prirodne kozmetike, a njene proizvode su, osim domaćih, prepoznali i kupci iz cijelog svijeta.

Uz setove koje će darovati sretnim dobitnicima na nagradnoj igri Bljeska, vlasnica je čak 25 do 30 proizvoda za njegu cijeloga tijela.

Recepte sastavlja sama, što izdvaja kao njenu najveću prednost na tržištu.

''Svakom proizvodu od recepture do izrade treba posvetiti puno vremena. Od biranja biljki koje su namijenjene za određenu bolest, ukomponiranja s aktivnim tvarima i uljima, te na kraju testiranja proizvoda'', istaknula je nedavno u razgovoru za Bljesak.info.

Kopirati
Drag cursor here to close