Narudžbe

Mostarska Onkologija moli za strpljenje

Brojni su se građani žalili kako ne mogu dobiti nikoga na Klinici, a iz SKB Mostar tvrde da se kontrolni pregledi pacijenata trebaju naručivati prethodno
Lifestyle / Zdravlje | 04. 09. 2020. u 14:28 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Pacijenti čije su terapije u tijeku i koji se aktivno liječe na našoj Klinici, automatski, po završetku terapije na Klinici, dobiju termin za sljedeću kontrolu/terapiju. Molimo sve pacijente, kao i njihove obitelji za strpljenje i razumijevanje jer Klinika u situaciji u kojoj se nalazimo zbog pandemije virusa Covid-19, radi punim kapacitetom, a u isto vrijeme smo primorani provoditi mjere zaštite pacijenata, ali i osoblja'', navela je doc.dr.sc. Inga Marijanović, v.d. predstojnika Klinike za onkologiju SKB Mostar.

Naime, brojni su se građani žalili kako ne mogu dobiti nikoga na Klinici, ali iz SKB Mostar tvrde da se kontrolni pregledi pacijenata trebaju naručivati prethodno, a sve u cilju što kraćeg boravka i što manjeg broja ljudi na Klinici u istom vremenu.

''U funkciji je više telefonskih brojeva na koje pacijenti i druge stranke mogu dobiti sve potrebne informacije: Prijemni ured-recepcija radi od 7:30h do 15:00h, a kontakt telefon je  036/336-466'', navode iz SKB Mostar dodajući kako je naručivanje pacijenata na kontrolu moguće je svaki radni dan u razdoblju od  12:00 do 14:00h na broj 036/336-457.

 

Kopirati
Drag cursor here to close