Široki Brijeg

Mostarka osvojila Mercedes Benz A-klase u Namexovoj nagradnoj igri

Lifestyle / Zdravlje | 16. 09. 2017. u 14:17 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Namex je proslavio svoj deseti rođendan uz brojne akcije i izvlačenje vrijednih nagrada. Proslava se održala u sklopu hipermarketa Namex na Trnu, Široki Brijeg.

Danas su u 12 sati izvučeni dobitnici nagrada 2. kruga velike nagradne igre ''Kupuj u Namexu, vozi Mercedes'', a Mercedes Benz A-klase dobila je Zdenka Kvesić iz Mostara.

Putovanje za dvoje u Pariz osvojio je Ivan Bošnjak iz Čapljine, Apple iPhone 7 osvojio je Krešo Čuvalo iz mjesta Gornji Proboj. Mastercard poklon karticu od 1000,00 KM osvojio je Luka Gagro iz  Širokog Brijega, hladnjak Indesit osvojila je Danica Pehar iz mjesta Paoča, a perilicu rublja Indesit dobio je Branislav Pranjić, Šuškovo Naselje. Ostale dobitnike 10x poklon bonova u vrijednosti od 150 KM možet epotražiti na stranici Namexa.

''Naši kupci nas poznaju prvenstveno po stvarno niskim cijenama i odličnim akcijama – stoga smo za rođendan pripremili spektakularnu ROĐENDANSKU AKCIJU s nevjerovatnim sniženjima do 50%!
 Pripremu za slavlje započinjemo s 10 akcijskih ponuda za svaki od 10 dana uoči rođendana, a njih možete pratiti na našoj Facebook stranici!'', poručili su iz Namexa.

Kopirati
Drag cursor here to close