Primjer ostalima

Mostar: Stanari očistili naselje i postavili klupe

Lifestyle / Zdravlje | 19. 08. 2017. u 12:38 A.J.
Kopirati

I Mostar može biti uredan, a to su dokazali stanari Ulice kralja Tomislava i  Splitske ulice koji su zajedničkim snagama očistili dvorište u svom naselju.

Naime, sunčanu subotu mali i veliki stanari su iskoristili kako bi okoliš oko svojih zgrada učinili ljepšim i čišćim, te su postavili i kamene klupe.Inače, ova akcija je organizirana na inicijativu i poziv Temeljne organizacije HDZ BiH Avenija Jugozapad, a odazvalo se dvadesetak članova i stanara ovog naselja koji su pomogli uređenju dječjeg igrališta, navodi se u priopćenju.

Postavljene su nove klupe, korpe za otpatke, obojen je mobilijar i postavljen je novi koš.

Wapom je uređen prilaz, a za najmlađe uređen je prostor sa šljunkom.

''Treba pohvaliti sve članove koji su bili nazočni, a naročito one koji su pomogli u samoj organizaciji i sponzorstvu. Slijede akcije po kvartovima. Dok drugi čekaju nadležne da urade svoj dio posla i završe ovaj davno planirani park, naši građani su dali svoj doprinos i organizirali se da im kvart zablista'', priopćeno je iz TO HDZ BiH Avenija Jugozapad.

Kopirati
Prikaži komentare
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.