Međunarodni događaj

Mostarom zavladala revolucija zdravlja

Udruga za promicanje kulture življenja Vedrina organizirala je svojevrstan kolaž predavanja, sajma, bazaara, humoristične predstave i prikaza dokumentarnog filma.
Lifestyle / Zdravlje | 08. 12. 2018. u 18:39 Bljesak.info
Kopirati

Mostar je svoj kulturni i društveni život obogatio još jednim međunarodnim događajem u Hrvatskome domu hercega Stjepana Kosače.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Udruga za promicanje kulture življenja Vedrina, pod generalnim pokroviteljstvom tvrtke Sarajevski kiseljak, organizirala je svojevrstan kolaž predavanja, sajma, bazaara, humoristične predstave i prikaza dokumentarnog filma. 

Događaj je započeo u 17 sati s neformalnim otvaranjem Bazaara zdrave hrane na kojem će sponzori izložiti hranu i piće iz organske proizvodnje, ali i neke uređaje i posuđe za izradu domaćih slastica bez šećera.

Foto: Bljesak.info / Revolucija zdravlja u Kosači

U 17:30 održano je predavanje pod nazivom Low-Carb blagdani koje već tradicionalno prezentira Apollonas Georgios Kapsalis terapeut nutricionizma iz Grčke.  Odmah nakon Low-Carb i Keto predavanja, posjetitelji su imali mogućnost premijerno pogledati predstavu Hercegovac na dijeti u izvedbi Ivana Skoke.

U nastavku Mostarci i Mostarke su degustirali slastice i peciva bez šećera, glutena, škroba i drugih nezdravih aditiva.

Foto: Bljesak.info / Revolucija zdravlja u Kosači

Izravno iz Johannesburga javila se Marika Sboros, poznata spisateljica i autorica knjige Lore of Nutrition.Revolucija zdravlja u Kosači - Mostarom zavladala revolucija zdravljaLidija Ereš motivirala je posjetitelje svojim predavanjem koje je nazvala "Pokreni se”, dok je Coach Tony iz Kanade održao dinamično predavanje o treningu snage i powerliftingu.

Foto: Bljesak.info / Predavanje Lidije Ereš

Bazar, ili svojevrstan sajam zdrave hrane, cijelo vrijeme bio je otvoren za posjetitelje a sponzori događaja osigurali su osvježenje i puno povoljnije cijene njihovih proizvoda za one koji bi željeli za blagdane nabaviti zdravu hranu i delicije.   

Događaj završava Europskom premijerom Hit dokumentarca The Magic Pill.

Kopirati