Međunarodni događaj

Mostarom zavladala revolucija zdravlja

Udruga za promicanje kulture življenja Vedrina organizirala je svojevrstan kolaž predavanja, sajma, bazaara, humoristične predstave i prikaza dokumentarnog filma.
Lifestyle / Zdravlje | 08. 12. 2018. u 18:39 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mostar je svoj kulturni i društveni život obogatio još jednim međunarodnim događajem u Hrvatskome domu hercega Stjepana Kosače.

Udruga za promicanje kulture življenja Vedrina, pod generalnim pokroviteljstvom tvrtke Sarajevski kiseljak, organizirala je svojevrstan kolaž predavanja, sajma, bazaara, humoristične predstave i prikaza dokumentarnog filma. 

Događaj je započeo u 17 sati s neformalnim otvaranjem Bazaara zdrave hrane na kojem će sponzori izložiti hranu i piće iz organske proizvodnje, ali i neke uređaje i posuđe za izradu domaćih slastica bez šećera.

Foto: Bljesak.info / Revolucija zdravlja u Kosači

U 17:30 održano je predavanje pod nazivom Low-Carb blagdani koje već tradicionalno prezentira Apollonas Georgios Kapsalis terapeut nutricionizma iz Grčke.  Odmah nakon Low-Carb i Keto predavanja, posjetitelji su imali mogućnost premijerno pogledati predstavu Hercegovac na dijeti u izvedbi Ivana Skoke.

U nastavku Mostarci i Mostarke su degustirali slastice i peciva bez šećera, glutena, škroba i drugih nezdravih aditiva.

Foto: Bljesak.info / Revolucija zdravlja u Kosači

Izravno iz Johannesburga javila se Marika Sboros, poznata spisateljica i autorica knjige Lore of Nutrition.Revolucija zdravlja u Kosači - Mostarom zavladala revolucija zdravljaLidija Ereš motivirala je posjetitelje svojim predavanjem koje je nazvala "Pokreni se”, dok je Coach Tony iz Kanade održao dinamično predavanje o treningu snage i powerliftingu.

Foto: Bljesak.info / Predavanje Lidije Ereš

Bazar, ili svojevrstan sajam zdrave hrane, cijelo vrijeme bio je otvoren za posjetitelje a sponzori događaja osigurali su osvježenje i puno povoljnije cijene njihovih proizvoda za one koji bi željeli za blagdane nabaviti zdravu hranu i delicije.   

Događaj završava Europskom premijerom Hit dokumentarca The Magic Pill.

Kopirati
Drag cursor here to close