Čitluk

Mališani napravili knjigu ljubavi za Anu Ritu Puljić

Lifestyle / Zdravlje | 30. 09. 2017. u 15:29 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U petak je na platou prodajnog centra Park & Shop održana humanitarna akcija koju su s ciljem prikupljanja sredstava za liječenje malene Ane Rite Puljić organizirali: Park & Shop, Broćanska udruga mladih „BRUM“, Mame Brotnja i Frama Čitluk, piše Čitluk.ba.

Za najmlađe posjetitelje humanitarnog druženja organizatori su priredili izvedbu predstave „Abeceda književnosti“ u kojoj glume Ivo Krešić i Igor Vidačković, a uz predstavu koja je zamišljena kao nastavni sat jezika gdje se na opušten i šaljiv način govori o bajkama, basnama, poeziji, piscima, ali i životnim poukama koje se u velikim djelima nalaze posjetitelji su humanitarnu akciju mogli podržati kupnjom palačinka, različitih slastica, jela sa roštilja, ukrasa i svega ostalog što su volonteri uz srdačan osmjeh ponudili kupcima na svojim štandovima.

Mališani su tijekom humanitarnog druženja izrađivali svoje crteže koji će biti prikupljeni u „knjigu ljubavi“ za malenu Anu Ritu Puljić. Također, mališani su se mogli družiti i s likovima iz popularnih crtanih filmova, a važno je kazati da je cjelokupni prihod od prodaje ulaznica i prodaje na štandovima namijenjen za pomoć u liječenju Ane Rite Puljić.

Ana Rita Puljić je trogodišnja djevojčica koja nikad nije stala na svoje noge, a velika želja joj je da pleše sa prijateljicama. Boluje od teške bolesti mišića, spinalne mišićne atrofije koja nažalost zahvaća i pluća tako da djeca s tom dijagnozom do četiri godine završe na respiratoru.

Ona sada ima mogućnost liječenja u Njemačkoj, ali cijena jedne injekcije je 100 000 eura. A treba ih primiti godišnje bar pet.

Svi koji to žele svoju donaciju mogu uplatiti na sljedeći račun otvoren kod UniCredit Bank d.d.:

Primatelj: Ana Puljić
Adresa: Rotimlja b.b., 88368 Stolac
Transakcijski broj: 3389102546562927
Poziv na broj 40540543001

Uplate za inozemstvo
Primatelj: Marija Puljić
Račun: BA393381302863281218
SWIFT: UNCRBA22

Kopirati
Drag cursor here to close