dr. Marnela Palameta

Skromna liječnica koju vole svi njezini pacijenti

''Imam odličan tim s kojima dobro funkcioniram. Često mi se čini da mi i čitaju misli'', opisuje svoje radne kolege, medicinske sestre Branku Rosić i Kristinu Antunović.
Lifestyle / Zdravlje | 29. 10. 2019. u 12:02 M.G. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Kad sam saznala da su me moji pacijenti u svim parametrima ocijenili pozitivno bila sam presretna. Puno znači kada dobiješ jedan takva pozitivan feedback '', kazala je u izjavi za Bljesak.info dr. Marnela Palameta, najbolja liječnica obiteljske medicine u Hercegovačko-neretvanskoj županiji.

Foto: Bljesak.info / Uručena nagrada najboljoj obiteljskoj liječnici u HNŽ

Naime, u anonimnoj anketi izbora najboljeg liječnika obiteljske medicine koje je proveo Zavod zdravstvenog osiguranja HNŽ- a dr. Palametu pacijenti su u svim parametrima ocijenjeni pozitivno. Priznanje za najbolju liječnicu obiteljske medicine, dr. Palameti i njezinom timu, uručio je Rade Bošnjak, direktor Zavoda zdravstvenog osiguranja HNŽ.

Kako je tom prilikom istaknula dr. Palameta nagrada je priznanje svim ''liječnicima obiteljske medicine koji se svakodnevno bore raznim, kako medicinskim tako i drugim paramedicinskim izazovima''.

Foto: Bljesak.info / Uručena nagrada najboljoj obiteljskoj liječnici u HNŽ

Obiteljska medicina bila njezin prvi zbor. ''Dok sam studirala medicinu to sam oduvijek željela. Iz tog razloga ovaj posao obavljam bez problema i nikada mi nije teško posvetiti se pacijentu'', objasnila je govoreći da se često nađe i poneki nezadovoljni pacijent, iako  jako rijeko, ali  sa svojim timom trude se na najbolji način pristupiti svima.

Svoj tim obiteljske medicine u Ambulanti u Ulici Stjepana Radića, dr Palameta vodi već četiri godine i za njega ističe da je najbolji.''Imam odličan tim s kojima dobro funkcioniram. Često mi se čini da mi i čitaju misli'', opisuje svoje radne kolege, medicinske sestre Branku Rosić i Kristinu Antunović.

Foto: Bljesak.info / Najbolji Tim obiteljske medicine

Iako uvjeti u Ambulanti  koja u prosijeku primi 50 pacijenata dnevno, nisu nabolji, dr. Palameta ističe da se uz dobar tim i taj problem može svladati. Uz pomoć Zavoda zdravstvenog osiguranja HNŽ  i Grada Mostara za iduću godinu planirano je premještanje i renoviranje ove ambulante.

Foto: Bljesak.info / Uručena nagrada najboljoj obiteljskoj liječnici u HNŽ 

''Za bolje uvjete ne znamo, ali se od početka snalazimo. Vjerujem da kad dobijemo novu ambulantu to će biti puno lakše'', kazala je za Bljesak.info dodajući kako će se onda potruditi biti još i bolji nego sada.

Kopirati
Drag cursor here to close