Drive-in

Konjic: Promjena lokacije za uzimanje briseva na Covid-19

Iz Doma zdravlja su zamolili pacijente da poštuju redoslijed prilaska montažnom objektu.
Lifestyle / Zdravlje | 08. 04. 2021. u 20:58 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Javna ustanova Dom zdravlja Konjic obavijestila je svoje korisnike kako je došlo do promjene lokacije za uzimanje briseva na Covid-19.

"Od 9.4.2021. godine s terminom početka od 08:30 sati uzimanje briseva na Covid-19 će se obaviti na lokaciji pored Objekta primarne zdravstvene zaštite (opća/obiteljska medicina) na adresi Bolnička do broja 13 -sustavom drive-in", priopćio je Dom zdravlja Konjic.

Pacijenti će do mjesta drive-in testiranja dolaziti prilazom prije glavne kapije na sljedeći način: skretanjem lijevo od kapije/porte bolnice, kružno putem iznad bolnice do sporednog ulaza/rampe, do drive -in Covid-19 kontejnera. Iz Doma zdravlja navode kako će se pacijentima uzeti bris dok sjede u vozilu.

Pacijenti koji dolaze pješke na testiranje moraju se kretati do mjesta testiranja na navedeni sporedni prilaz.

Iz Doma zdravlja su zamolili pacijente da poštuju redoslijed prilaska montažnom objektu, kao i da se pridržavaju propisanih mjera za sprječavanje širenja Covid-19.

Obavještenje za korisnike zdravstvenih usluga JU Dom zdravlja Konjic http://domzdravljakonjic.ba/2021/04/08/obavjestenje-za-korisnike-zdravstvenih-usluga-ju-dom-zdravlja-konjic-4/

Objavljuje Dom zdravlja KonjicČetvrtak, 8. travnja 2021.
Kopirati
Drag cursor here to close